Bar50

BAR50 - MODERNE DESIGNERBAR OG CAFÉ

Velkommen i BAR50

Danhostel Copenhagen City byder dig inden for i vores hyggelige BAR50, hvor mulighederne er mange. I dagstimerne fungerer baren som en café, hvor den om aftenen forvandles til en skøn og stemningsfuld bar. Vores venlige personale står klar til at tage i mod dig, hvad enten du har brug for en god kop kaffe, en lækker sandwich, drinks, cocktails eller en kold fadøl.

Gode omgivelser og godt selskab

BAR50 er åben for alle der har lyst til at nyde selskabet med familien, vennerne, kæresten eller kollegaerne i skønne omgivelser. Hvad enten I er mest til øl, vin eller ikke-alkoholiske drikke, kan I finde det hele i baren. Vi har et bredt udvalg af både gode vine og specialøl, hvis anledningen kræver noget ekstra godt til ganen. Desuden afholder vi ofte både DJ-aftener om torsdagen, fredagsbarer og studiecaféer, hvor stemningen altid er helt i top.

Skal vi afholde dit arrangement?

Vores moderne lokaler i BAR50 kan desuden også bruges, hvis du ønsker at holde et arrangement. Skal du invitere familien til fest, men mangler plads? Eller skal firmaet holde vinsmagning? Uanset om det er private arrangementer eller firmaarrangementer,  du skal afholde, kan vi med garanti finde en god løsning. Vi hjælper med planlægningen fra A til Z, så I kan få den bedste oplevelse hos os og søger i en billig overnatning i samme forbindelse, så kan du skrive til os på bar50@cphhostel.dk, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder hos os.

CAFÉ, BAR OG MASSER AF FEDE EVENTS

Cafe

I dagstimerne fungerer Bar50 som en morgenmadsrestaurant og café. Her kan du købe lækker kaffe, hjemmelavede sandwiches, varme mellemmåltider, snacks, salater, økologisk juice, nødder, forskellige slags kage samt hjemmelavede cookies.

Se vores menukort.

Bar

I aftentimerne kan du i Bar50 købe kolde fadøl, flaskeøl samt specialøl. Er du ikke den store øldrikker har vi også et lækkert drinkskort og god vin. Se vores drinkskort her.

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af ikke-alkoholiske drikke samt kaffe.

Events

Der arrangeres mange forskelligartede events i Bar50 – alt fra livemusik, DJ aftenener, Jams, Bingoaftener og meget mere. 

Alle events i Bar50 er tilpasset huset og er åbne for alle, der har lyst til at være med. Vi er meget opmærksomme på at vores events ikke er til unødvendig gene for hverken gæster eller naboer, og Bar50 fungerer aldrig som natklub. 

Se alle aktuelle events nederst på denne side.

Private arrangementer

Du har mulighed for at afholde private arrangementer i Bar50. Mangler du f. eks. kvadratmeter for at kunne invitere hele familien til barnedåb, fødselsdag eller lignende, er Bar50 måske løsningen. Vi kan eksempelvis arrangere lækker familiebrunch, familiejulefrokost eller fødselsdag. Mulighederne er mange.

Mangler I et sted at afholde et firmaarrangement, så er der også masser af muligheder for det i Bar50.  I kan f. eks. afholde en fyraftensølsmagning, vinsmagning eller lign. Leder I som firma efter et sted at spise frokost er det også muligt at nyde den i vores dejlige omgivelser. 

 

Firmaarrangementer

Mangler i stedet til at holde jeres firmaarrangement? Her hos Danhostel Copenhagen City skaber vi de hyggelige rammer for et arrangement fyldt med god stemning. I vores Bar50 er der god mulighed for både mad og lækre drikkevare samt godt med plads til, at i alle kan være der. Så skal i holde en sommerfest, jubilæum, julefrokost eller recepetion, så sætter vi en ære i, at i får en mindeværdig oplevelse sammen i firmaet. Ønsker i mad til arrangementen, så sørge vores chefkok for at sammensætte en lækker menu ud fra jeres ønsker.

Kontakt os på bar50@cphhostel.dk for at høre om netop dit arrangement skal afholdes i Bar50. 

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top