Information

TILKØB VED BOOKING

Her kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til os her

 

LINNED OG HÅNDKLÆDER
Sengelinned og håndklæde er inkluderet i værelsesprisen, hvis bookingen er oprettet efter den 22. december 2016.

Hvis bookingen er foretaget før den 22. december 2016 kan sengelinned og håndklæde lejes for 65 kr. per person for hele opholdet, eller eget sengelinned kan medbringes. Du kan enten betale for leje af linned og håndklæde i vores online booking eller når du checker ind på hostellet.

Vi gør opmærksom på, at soveposer ikke må anvendes, og at der ydermere pålægges en afgift på 500 kr. per person, hvis sengelinned ikke benyttes på sengene. 

MORGENMAD
Morgenbuffeten koster ved forudbestilling 75 kr. og halv pris for børn under 12 år. Ved bestilling på selve dagen er der tillæg på 10 kr. per person.

Morgenmaden serveres alle ugens dage i tidsrummet kl. 07.00 - 10.00.

Du kan betale for de dage du ønsker at tilkøbe morgenmad i onlinebookingen eller fra dag-til-dag under dit ophold.           

VÆRELSER

CHECK IND / UD

Værelserne står til rådighed fra kl. 14.00 og skal forlades senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Ankommer man senere end kl. 17.00, skal receptionen have besked om ankomsttidspunktet. Hvis ankomsttidspunktet ikke oplyses, bliver reservationen annulleret kl. 17.00. Der skal være ro på værelserne mellem kl. 23.00 og 08.00.

Late check ud til kl. 13.00 er tilgængelig i begrænset omfang afhængigt af travlhed på hostellet. Late check ud kan tilkøbes for 200 kr. ved privatværelser samt 75 kr. ved seng på fællesværelse. 

 

INFORMATION

Hvornår betaler jeg for min booking?

Booker du via onlinebooking på hjemmesiden betaler du med det samme. Booker du via telefon eller via mail modtager du en bekræftelse på din e-mail med et link til betaling. Bookinger foretaget mere end 14 dage før ankomst skal betales forud. Bookinger foretaget mindre en 14 dage før ankomst kan enten betales online eller ved check-in.

Rettidig afbestilling kan foretages frem til kl. 18.00 dagen før ankomst (lokal tid). Afbestilles reservationen senere end dette, opkræves summen af første nat. Non-refundable reservationer kan ikke afbestilles eller ændres. Det fulde beløb opkræves i købsøjeblikket og ved tilfælde af udeblivelse tilbagebetales intet.

Husk derfor venligst at afbestille pladser du ikke skal bruge i god tid!

For grupper over 10 personer er der andre gældende afbestillingsregler. Venligst kontakt gb@cphhostel.dk for mere information. 

Er bookingen bestilt via en tredjepart (fx. Expedia, booking.com, m.m.), skal du være opmærksom på at andre regler for afbestilling kan være gældende.  

På værelset:
På de fleste værelser er der skabe, som kan låses med en hængelås. Hængelåse kan lejes eller købes i receptionen. Hængelåse koster 20 kr. at leje eller 50 kr. at købe. Du er også velkommen til at medbringe din egen hængelås.

Før check-ind:
Hvis du ankommer tidligt, kan du stille din bagage i et aflåst rum i stueetagen på eget ansvar. Rejser du som en del af en gruppe skal du/I kontakte os på forhånd, hvis I ankommer før kl. 14.00. Kontakt os gerne et par dage før ankomst på gb@cphhostel.dk så vi har god tid til at tilrettelægge Jeres baggageopbevaring. 

Ved afrejse:
Enkeltrejsende og familier kan opbevare bagage for 20 kr. per person ved afrejse. Grupper kan enten vælge at lave en late check ud på et af deres værelser til kl. 13.00 for 200 kr., eller leje et værelse en ekstra nat, således at bagagen kan opbevares hele dagen. Det er desværre ikke muligt for grupper at benytte bagagerummet ved afrejse. 

Desværre kan det ved check-ud på travle dage forekomme, at vores bagagerum er fyldt. Derfor samarbejder vi med LuggageHero, hvor igennem man nemt og hurtigt kan finde et andet sted i byen at opbevare bagage. Opstartsprisen lyder på 2€ (ca. 15 kr.) og derefter 1€ (ca. 8 kr.) i timen. Find det sted som passer dig bedst på LuggageHero.com

Gæstekøkken

I stuetagen står vores køkken til rådighed for hostellets gæster.

Køkkenet er renoveret i november 2016, således at det er praktisk, funktionelt og fuldt udstyret med diverse køkkenredskaber. Der er god plads til at flere kan lave mad på samme tid.

Gæstekøkkenet er forbeholdt enkeltpersoner og familier. Grupper på over 10 personer kan desværre ikke anvende køkkenet - dog kan der gives særlig adgang i enkeltstående tilfælde. Forespørgsel derom henvendes til gb@cphhostel.dk. Det er IKKE tilladt at lave mad eller at spise på værelserne. 

Vaskeri

Vi har vaskemaskiner og tørretumblere i stueetagen. For at vaske skal du indsætte penge på dit nøglekort i receptionen.

 

Medbragt alkohol er ikke er tilladt på hostellet, og vil blive konfiskeret af personalet samt medføre en afgift på 1.000 kr. 

Det er ikke tilladt at ryge indenfor. Al rygning skal foregå uden for hostellet. Ryger man indenfor medfører dette en afgift på 1.000 kr.

Danhostel Copenhagen City er handicapvenligt, og kan derfor uden problemer benyttes af kørestolsbrugere. Der er rampe ved hovedindgangen og elevator til samtlige etager i huset, ligesom at knapper, nøglekortlæsere mv. er placeret i en højde, som kan nås af kørestolsbrugere. Kørestolsbrugere har endvidere mulighed for at booke ekstra store værelser med ekstra store badeværelser, således at kørestolsbrugeren kan bevæge sig rundt nemmere. Ønskes et kørestolsvenligt værelse skal Danhostel Copenhagen City straks informeres herom ved bookingen, da det forudsætter at et sådant værelse er ledigt.

Med et Danhostel fordelskort gives der 10% medlemsrabat  på dit næste ophold hos, samt adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark. Rabatten fratrækkes automatisk ved indtastning af kortnummeret når du booker dit værelse – let og ligetil. Fordelskortet gælder for alle på samme husstand, men er ikke gyldigt i forbindelse med større gruppeovernatninger Læs mere om fordelskortet her.

Danhostel fordelskort kan købes ved ankomst til 150 kr. for danske statsborgere.

På internationale HiHostelling vandrerhjemskort ydes der også 10% rabat når du lejer værelse/seng. Hvis det er individuelle kort skal alle have et før at der ydes rabat. 

Internationalt HiHostelling card kan købes til 160 dkk pr pers. Kortet er gyldigt i ét år fra købsdatoen.

Hvis du kommer i bil har vi følgende anbefalinger til parkering i forbindelse med ophold på Danhostel Copenhagen City:

Særrabat for Danhostel Copenhagen Citys gæster på Parkzone døgnparkering
Vi har indgået en særaftale med Parkzone om at vores gæster kan få en døgnparkering til 100 kr. Normalt gælder Parkzones døgnparkeringsbillet fra 08.00-08.00, men som ekstra service til vores gæster tilbyder Parkzone 4 timers ekstra parkering, således at parkeringsbilletten gælder i 28 timer for vores gæster, nemlig fra kl. 08.00-12.00 dagen efter.

Aftalen gælder for Parkzones parkeringspladser på Mitchellsgade 2, 1560 København V, som er lige ved Polititorvet bag Nykredit - kun 5 minutters gang fra hostellet. Se kort med angivelse af parkeringen her. For at opnå rabatten skal selve parkeringen købes i receptionen på hostellet. Vi understreger, at Danhostel Copenhagen City blot formidler rabatordningen, og således ikke står til ansvar for eventuelle yderligere p-afgifter, tyveri, skader eller andet i forbindelse med parkeringen.

Parkeringstilladelserne udstedes i receptionen på hostellet. For at dette kan gøres, skal bilens registreringsnummer oplyses. Venligst hav denne information klar på forhånd, når du henvender dig i receptionen.

Parkering i de omkringliggende gader
Der er få, offentlige parkeringspladser på opkørslen til hostellet, som ligger parallelt med H.C. Andersen Boulevard (under almindelige offentlige afgifter). Du kan også parkere i nogle af de omkringliggende små gader, for eksempel i Puggaardsgade, Hambrosgade eller Rysensteensgade. Danhostel Copenhagen City ligger i den såkaldte grønne parkeringszone i København - læs mere om parkeringspriser- og zoner her.

Parkering i yderkantsområderne
Skal man være i København i flere dage, og har man ikke brug for sin bil mens man er her, kan det være en god idé at parkere i de billigere zoner (gul zone) på fx ydre Østerbro, Ydre Nørrebro el. lign. Vælger man at parkere tæt på en S-togsstation kan man komme til Hovedbanen på ca. 10 minutter fra de ydre zoner. Klik her for at se et kort over Københavns ydre parkeringszoner samt priserne.

Hvis du har brug for det hjælper vi meget gerne med råd om parkering når du ankommer.

Børn og unge under (og inkl.) 15 år må kun bo på Danhostel Copenhagen City i følgeskab med voksne. Unge på 16 og 17 år må gerne bo på hostellet alene såfremt Danhostel Copenhagen City i forvejen har modtaget en bekræftelse fra en forælder/værge, med dennes accept på at den/de unge må bo alene på hostellet.

Vi gør opmærksom på at børn under 15 år, selvom de er i følgeskab med voksne, ikke må bo på fællesværelser. Vi henstiller til at man i stedet booker et privat værelse.

Det er ikke tilladt at medbringe husdyr af nogen art på Danhostel Copenhagen City. Førerhunde må medbringes såfremt personalet underrettes herom inden ankomst.

Børn i alle aldre er velkomne. Et barn under 3 år kan indkvarteres i eksisterende senge på private værelser uden beregning. Ønsker I en barneseng under opholdet kan dette lejes inkl. lagen, pude og dyne for DKK 75 pr. ophold. Der er højst plads til 1 barneseng pr. værelse.

RECEPTION & SERVICE
 • RECEPTIONEN ER ÅBEN 24 TIMER I DØGNET
 • BETALINGSKORT: Vi tager imod alle større internationale betalingskort med undtagelse af Diners Club kort.
 • VALUTAVEKSLING
 • SALG AF TIVOLIBILLETTER, TIVOLI TURPAS, COPENHAGEN CARD OG SIGHTSEEING BILLETTER
 • POSTKORT
 • DRIKKEAUTOMATER MED KOLDE DRIKKE
 • TAXABESTILLING
 • CHECK IND FRA 14.00
 • CHECK UD SENEST 10.00
 • TILKØB AF LATE CHECK UD TIL KL. 13.00
 • CYKELUDLEJNING
 • GRATIS, GUIDED GÅ-TUR I KØBENHAVN HVER DAG
FACILITETER
 • CYKELUDLEJNING
 • CAFÉ/BAR – ÅBEN HELE DAGEN OG AFTENEN
 • TV-STUE
 • GRATIS WI-FI
 • OPHOLDSSTUE
 • LEGEHJØRNE
 • VASKERI
 • BAGAGEOPBEVARING
 • GÆSTEKØKKEN
 • BOGREOL "BYT EN BOG"
 • BRÆTSPIL
 • MORGENMAD 07.00 - 10.00
 • BORDFODBOLD
 • BORDTENNIS
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top