Firmaarrangementer

BAR50 - MODERNE DESIGNERBAR OG CAFÉ

Mangler I et sted til firmaarrangementet?

Hos Danhostel Copenhagen City har du mulighed for at leje vores moderne designerbar BAR50, hvis du leder efter et stemningsfyldt og hyggeligt sted til dit firmaarrangement. Om I skal holde et stort sommerarrangement, jubilæum, reception, julefrokost eller har brug for flotte lokaler til en firmafest, kan det lade sig gøre hos os. Vi sætter en ære I, at jeres fest bliver en uforglemmelig oplevelse, som jeres ansatte eller samarbejdspartnere sent vil glemme. Desuden hjælper vi gerne med alt planlægningen, hvor vores chefkok sørger for at sammensætte en lækker menu, ud fra jeres ønsker.

Hold møde i afslappende omgivelser
Vi kan hjælpe dig, hvis du ønsker at holde møde i rolige og afslappende omgivelser, hvor alt bliver planlagt til mindste detalje. I vores mødelokale har vi plads til 20 personer, hvor alt i moderne av-udstyr er til rådighed.
Ønsker I, at holde værdiskabende møder med aktiviteter som teambuilding, vinsmagning, outdoor events eller noget helt andet, kan vi også finde den helt rigtige løsning til jer.

Den ideelle frokostordning
Vi tilbyder også frokostbuffet som ordning til virksomheder alle hverdage fra kl. 11.30 - 14.00 ved mindst 10 personer. Menuen sammensættes af vores dygtige kokke.

Vil du høre mere?
Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder vedrørende firmaarrangement, møder eller frokostordning, er du velkommen til at kontakte os på mail bar50@cphhostel.dk. Du har også mulighed for at afholde private arrangementerBAR50 med en billig overnatning efterfølgende.