Copenhagen Jazz Festival

Copenhagen Jazz Festival er en årligt tilbagevendende musikfestival, der fejrer jazzen i alle dens mulige og umulige afskygninger. Festivalen har eksisteret i sin nuværende form siden 1979 og har med sine mere end tre årtier på bagen for længst markeret sig som en af Europas mest velrenommerede jazzfestivaler såvel som en af Danmarks absolut vigtigste musikbegivenheder overhovedet. Denne status er opnået dels ved år efter år at sammensætte et program med udgangspunkt i musikalsk kvalitet og originalitet, dels ved hele tiden at være opmærksom på nye tendenser i både dansk og international jazz, dels ved at være en levende og inkluderende begivenhed, som foregår i byens rum.

Når Copenhagen Jazz Festivalen ruller hen over byen, er København som forvandlet. Over alt spiller musikken: På torve og i byens parker, på jazzklubberne og nye interimistiske scener, i teatre og på museer og – ikke mindst – i byens største og flotteste koncertsale. I løbet af festivalens 10 dage præsenteres mere end 1.000 koncerter fordelt på over 100 scener rundt omkring i byen. Tilsammen bliver disse koncerter besøgt af over 250.000 glade publikummer. Således viser festivalen, at jazzen fortsat stortrives i den historiske jazzby.

Se mere info om Jazz Festivalen her & det fulde program her

Bar50 på Danhostel Copenhagen City er et af spillestederne til Jazz Festivalen, hvor der vil være fri entré til alle koncerter og gode priser i baren.


Koncerter på Bar50:
Fredag d. 5 Juli kl. 17.00: Red Gazelle
Onsdag d. 10 Juli kl. 17.00: Le Gypsy
Fredag d. 12 Juli kl. 17.00: Vulture Forest

event
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top