Copenhagen Light Festival 2019
17:00

Copenhagen Light Festival 2019

Copenhagen Light Festival lyser igen København op i februars mørke

I perioden 1. - 24. februar 2019 kan du under Copenhagen Light festival opleve hovedstaden lyse i mørket og Danhostel Copenhagen City er endnu engang en del af dette flotte kulturelle tiltag! Havne- og byrum lyses op med flotte lysoplevelser fra Nordhavn til Ørestad. Der vil være lys på de mørke drivende skyer, flotte gamle bygninger, arkitektoniske torve og byens kanaler.

Danhostel Copenhagen City er med sine 56 meter en at Københavns højeste bygninger, og kan derved ses til lands, til vands og fra luften. Den unikke placering ved Københavns havn udgør muligheden for en spændende installation, hvor PHOSPHOR vil eksperimentere med husets nyinstallerede høj-intensitets LED-amarturer, med særlig fokus på overgange og intensitet mellem husets etager. Lys installationen kaldes FLOORS by PHOSPHOR. Oplev det organiske lys og kombiner oplevelsen med gratis fredags jazz koncerter i vores bar, BAR50! Alle er velkommen og der er gode tilbud på vin, kaffe, øl og snacks!

Tivolis nye initiativ 'Vinter i Tivoli' ligger i samme periode så mest muligt at byen lyses op - så hvis du skal bo på vores hostel i Februar måned, så husk at opgrader dit værelse til et med udsigt, således at du kommer øverst i bygningen og går dermed ikke glip af byens lysoplevelser!

 event
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top