Copenhagen Marathon 2020

søndag 17. maj 2020
kl. 09:30

Søndag den 17. maj 2020 fejrer hele hovedstaden Telenor Copenhagen Marathons 41. udgave i en historisk hyldest til den uforudsigelige maratonpræstation.

Der forventes intet mindre end 13.000 deltagere, som løber over startlinjen. Ruten starter og slutter på Islands Brygge og går igennem det meste af indre by, Østerbro, Nørrebro og Vesterbro. En unik rute igennem Københavns gader, hvor hele familien kan tage del i fejringen, som igennem race week vil byde på underholdning og højdepunkter for alle aldre.

Løbet starter kl. 09.30.

Vi står klar på Danhostel Copenhagen City med en lækker tidlig morgenmadsbuffet, som kan nydes af alle, både løbere og tilskuere, da vi denne dag serverer buffeten allerede fra kl. 06.00. Vi har hele dagen kølige forfriskende drikkevarer, snacks, og så hepper vi selvfølgelig på alle løbere, der kommer forbi hostellet. Mange af vores gæster denne weekend, er deltagere i løbet, og vi har som altid et gavekort klar til den første løber retur på Danhostel Copenhagen City (til ophold ved Copenhagen Marathon 2021).

event
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top