Dinner & Jazz

lørdag 18. feb 2017
kl. 19:30

Lækkert middagstilbud til Vinterjazz 2017!

I år har Bar50 fornøjelsen af at være en del af Vinterjazz Festivalen, og i den anledning byder vi på et særligt Jazz & Dinner tilbud d. 18. februar kl.19:30 hvor man også kan opleve Igor Osypov Quartet på jazz scenen fra kl. 21.00. Kom og vær en del af jazz stemningen i vores hyggelige, moderne bar! Book et bord allerede nu og nyd godt af fantastiske middagstilbud!

2 retters middag inkl. velkomstdrink og 2 glas vin 295,-

Forret: Jordskokkesuppe m. kammusling

Hovedret: Boeuf sauté stroganoff m. mini cæsar salat

 

*Bordbestilling senest d.15.02.2017 på bar50@cphhostel.dk eller 3318 8339

Læs i øvrigt mere om alle vores gratis vinterjazz event her eller følg med på Bar50's egen Facebook.  

 

Igor Osypov Quartet live i Bar50 til 

Igor Osypov er født i Ukraine i 1988. Han begyndte at spille guitar i en alder af 10 år, og allerede tidligt kastede han sin kærlighed over jazzmusikken. Osypov har været meget aktiv på den ukrainske og russiske jazzscene og har deltaget i store jazzarrangementer og turneret gennem begge lande. I 2012 flyttede han til Tyskland for at dykke ned i Berlins pulserende jazzliv.

Igor Osypov har spillet koncerter og deltaget i festivaler over hele Europa - både med sit eget band og som gæstemusikker. Hans melodier og hans spil har tendens til at være virkelig følelsesmæssige og komplekse, ligesom hans originale kompositioner ikke kun er med inspiration fra jazz, men også fra andre genrer som klassisk musik og rock.

Kort efter sin ankoms til Berlin grundlagde Osypov en quartet med musikere fra både Europa og USA, og sammen har de turneret festivaler i Europa, herunder Copenhagen Jazz Festival.

 

Lineup:

Igor Osypov - guitar

Maciej Kadziela - alto sax

Johannes Vaht - bas

Olle Dernevik - trommer

 

event
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top