Jazz festival | Dam/Krog/Riskær, Samuel Kiel, Cecilie Stange & Simon Spang-Hanssen

lørdag 03. jul 2021
kl. 17:00

Copenhagen Jazz Festival er en årligt tilbagevendende musikfestival, der fejrer jazzen i alle dens mulige og umulige afskygninger. Når Copenhagen Jazz Festivalen ruller hen over byen, er København som forvandlet og BAR50 er som altid en del af denne forrygende festival.

Oplev en hyggelig eftermiddags jazz kl.17.00 hvor trioen Dam/Krog Riskær sætter gang i caféen sammen med både Samuel Kiel, Cecilie Strange og Simon Spang-Hanssen!
Koncerten koster 100 kr. per person, inklusiv et valgfrit glas øl, vin eller bobler.
Da vi har begrænset antal pladser, er det nødvendigt at booke plads på forhånd. Skriv derfor en mail til rec@cphhostel.dk med dit navn og antal personer som ønsker at deltage.

Book din plads her
Dam/Krog/Riskær er en jazz trio uden bas, men som i dagens anledning har forenet sig med bassisten Samuel Kiel. Samuel Kiel er 23 år og studerende på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor han studerer kontrabas. Han startede på elbas som 10 årig og bevægede sig derefter videre til kontrabassen hvormed Jazz og improvisationsmusik blev hans primære legeplads. Han er aktiv i bl.a. disse grupper: REGNFANG, Kolosii Quintet, Adjø, CRUISE og med sin egen gruppe Fatamorgana som er albumaktuel til efteråret.
Til sammen er deres udtryk legesygt, ærligt og råt, og trækker på såvel det traditionelle, som de moderne strømninger i jazzen. Et fyldigt og til tider komplekst jazz univers som denne lørdag forener sig med, ikke blot én, men to fantastiske saxofonister, Cecilie Strange og Simon Spang-Hanssen!
Cecilie Strange er uddannet Cand. Musicae fra musikkonservatoriet i Odense med hovedfagene rytmisk saxofon og komposition i 2012. Siden da har hun udgivet tre albums i eget navn – derudover medvirkende på adskillige andre albums. Hendes netop udkomne album BLIKAN og BLUE er mere rendyrket nordisk jazz med et folk touch.
Simon Spang-Hanssen er en komponist af bemærkelsesværdig originalitet. Utvivlsomt inspireret af hans samarbejde med et stort spektrum af musikere under hans lange ophold i Paris, har værkerne enten Afrikansk, Mellemøstligt eller ortodoks jazz-accent uden på noget tidspunkt at give indtryk af at være øvelse.

Oplev alle disse 6 kunstneriske og talentfulde musikere, hvor Trioen Dam/Krog/Riskær og Samuel Kiel vil spille første set og herefter forene sig med både Cecilie og Simon til et længere sæt.

Dagens line up:
Philip Sune Dam: Guitar
Morten Krog: Trommer
Eskil Riskær: Piano
Samuel Kiel: Bass
Cecilie Strange: Saxofon
Simon Spang-Hanssen: Saxofon

event