Jazz festival | Red Gazelle Trio

tirsdag 13. jul 2021
kl. 17:00

Copenhagen Jazz Festival er en årligt tilbagevendende musikfestival, der fejrer jazzen i alle dens mulige og umulige afskygninger. Når Copenhagen Jazz Festivalen ruller hen over byen, er København som forvandlet og BAR50 er som altid en del af denne forrygende festival.

Oplev en hyggelig eftermiddags jazz kl.17.00 hvor bandet Red Gazelle sætter gang i caféen.
Koncerten koster 100 kr. per person, inklusiv et valgfrit glas øl, vin eller bobler.
Da vi har begrænset antal pladser, er det nødvendigt at booke plads på forhånd. Skriv derfor en mail til rec@cphhostel.dk med dit navn og antal personer som ønsker at deltage.

Book din plads her

Red Gazelle Trio er en blanding af melankolsk poesi & inciterende grooves. Musikken skifter fra ørehængende melodier med lyriske soloer til drømmende fælles improvisationer. Trioen med guitar, bas og trommer tager publikum på en rejse gennem stemningsfuld nordisk jazz. De skaber vemodige lydlandskaber med psykedeliske pedaleffekter, hviskende bækkener og en nænsomt rungende bas eller lyriske linjer under en cool tilbagelænet puls.
Musikerne viser også et temperament med temaer der bobler af rå energi, kantede grooves og krasbørstige soloer. Fælles for alle numrene er, at de har klare ørehængende melodier, som musikken tager sit udspring fra.
Red Gazelle Trio har eksisteret siden de tre musikere tog nogle af deres tidlige skridt i jazzens univers i 2014 og det har medført et telepatisk sammenspil mellem dem. Gruppens debut plade Udkig fra 2018 blev anmelderrost herhjemme og er stadig i rotation på P8. Deres andet album In The Midst Of It All udkommer til denne sommer!
De har spillet et utal af koncerter i København og har været en fast del af Vinterjazz & CPH Jazzfestival siden gruppen startede og nu kan du opleve dem hos BAR50!

Red Gazelle Trio består af:
Kristoffer Vejslev, guitarist og komponist - uddannet på Konservatoriet i Amsterdam (CvA). Har udgivet to anmelderroste albums herhjemme og i udlandet med hans Amsterdam baserede gruppe Vulture Forest.
Peter Price, kontrabas og komponist - uddannet på Syddansk Konservatorium. Har udgivet albums med bl.a. Björnsson/Mørck & Malte Dueholm Trio.
Simon Forchhammer, trommer - uddannet på RMC. Medvirker i ALAWARI (vinder af Ung Jazz-konkurrencen 2017), Hein Westgaard Trio (Pt. I finalen på Jazzintro, 2020), Asger Thomsens Autolysis m.fl.

event