Julesjov og julehygge

Julesjov og julehygge

Danhostel Copenhagen City åbner dørene til en masse julehygge!

I perioden 17. november til og med 31. december er alle inviteret til julehygge på hostel. Vores døre er åbne for alle og vores café, BAR50, byder dagen lang på lækre snacks, varme og kolde drikke samt udsigt over Københavns kanal.

Vind et ophold:
Vores hostel vil blive dekoreret med julelys og julepynt, men vi har brug for din hjælp til at pynte vores juletræer! Deltag i vores jule-klippe-klister konkurrence og hæng dit pynt på juletræet, så er du samtidig med i konkurrencen om at vinde et ophold hos os! Vi sørger for papir, lim, farver, sakse, skabeloner osv. så det eneste du skal gøre for at deltage er, at skrive dit navn, alder samt e-mail på det du laver og hænger op. Vi trækker en vinder fredag den 28. december og kontakter den heldige vinder direkte.
Alle børn der deltager i årets jule-klippe-klister konkurrencen vil blive belønnet med en ekstra lille overraskelse!

Julekalender:
Som noget nyt i år kan du deltage i vores sjove og hyggelige online julekalender-quiz, hvor vi hver advent samt juleaften trækker lod om spændende præmier. Alt du skal gøre for at deltage er at åbne dagens låge i julekalenderen og svare rigtig på dagens spørgsmål. Jo flere du svarer rigtig på, jo større bliver chancen for at vinde! Du finder julekalenderen her på vores hjemmeside, hvor den er tilgængelig 1. - 24. december - Held og lykke!

 event
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top