Red Gazelle - 19. August
21:00

Red Gazelle

Oplev Red Gazelle live i Bar50!

Red Gazelle er en ung dansk jazztrio startet i 2014 af Kristoffer Vejslev (guitar). Med sig har han bassisten, Peter Price, og trommeslageren, Simon Forchammer. Vejslev, der til daglig studerer på musikkonservatoriet i Amsterdam, komponerer hovedparten af trioens materiale, mens Price og Forchammer begge er aktive på den del af den københavnske jazzscene, der til stadighed eksperimenterer og søger fornyelse.

Gruppen tager sit udgangspunkt i jazzgenren, med paralleller til nutidens bevægelser inden for jazz i Norden, såvel som over Atlanten. De forsøger så herefter at skabe noget nyt i samspil med elementer fra andre genrer. Det kan være alt lige fra neoklassicisme til pop, og mødet mellem de forskellige genrer fører til kontraster, som også går igen i kompositionens stemningsslag.

Musikken kan springe fra det letsindige helt over det melankolske, fra det fandenivoldske til det tilbageholdende, og det poetiske bliver forstærket af det voldsomme og omvendt. I magiske øjeblikke smelter musikken sammen til alt på én gang.

Lineup:

Kristoffer Vejslev  - guitar

Peter Price - bas

Simon Forchammer - trommerevent
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top