Sommerjazz | Vejslev & Vejslev

fredag 10. jul 2020
kl. 17:00

Sommerjazzen er tilbage! 

Hver fredag i juli inviterer vores bar, BAR50, på hyggelige intime jazzkoncerter kl. 17.00! Her kan du starte weekenden med et glas vin, en god kop kaffe, snacks og meget mere.

Vi har som altid gratis entré, men denne gang bliver koncerterne udført i en intim udgave med max 50 gæster. Husk derfor at booke plads til en af vores 5 sommerjazz koncerter! Skriv en mail til boa@cphhostel.dk med dit navn, ønskede koncert og det antal personer som ønsker at deltage.

Så tag en kollega, ven eller familiemedlem under armen og nyd din eftermiddag med nogle bløde jazztoner og udsigt over Langebro og smukke Kalvebod Brygge.

Fredag d. 10 Juli kan du opleve duoen Vejslev & Vejslev som startede i 2008 hvor Kristoffer Vejslev for alvor begyndte at fordybe sig i jazz. Undervist af sin far, komponisten og guitaristen Jakob Vejslev, udviklede lærer/elev forholdet sig hurtigt til en fælles rejse ind i kunsten at spille guitarduo. Vejslev & Vejslev udforsker duo-formatet igennem jazz standards fra hæsblæsende bebop til svævende ballader; alt sammen med den gensidige musikalske forståelse der kommer efter års intenst sammenspil.
Duoen spiller to set af 45 minutter.

Musik: https://www.youtube.com/watch?v=nL1JasazaqY&fbclid=IwAR3cLkQtWZiDW3brY3LcBNI8cCZpYCwAWzCc3kNVEq6-N2Py92AzuORJtFY

event
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top