Koncert med Novo Cais Trio

fredag 21. feb 2020
kl. 17:00

Hver fredag i februar inviterer vores bar, BAR50, på hyggelige fredags jazz koncerter, hvor du kan nyde et glas vin, en god kop kaffe, snacks og meget mere! Der er altid gratis entré for alle, så tag en kollega, ven eller familiemedlem under armen og nyd din eftermiddag med nogle bløde jazz toner og udsigt over Langebro og Københavns kanal.

Novo Cais Trio er et helt nyt projekt af musikere, der har en stærk passion for brasiliansk musik, især Bossa Nova. De kommer med et repertoire, der endnu ikke er udforsket i det danske miljø, med nye livssange fra nogle af de mest fremragende brasilianske komponister som Caetano Velozo, Chico Buarque, Toquínho, Vinicius de Moraes og selvfølgelig Tom Jobim

Martin Buono 1986 voksede op på Lolland, hvor hans musikkarriere startede i en alder af 9 år. I 2016 blev han accepteret i Københavns Konservatorie med klassisk guitar som hovedfag og han gennemførte studiet med højeste karakter. Han blev tildelt årets guitar talent i 2009 af Aalborgs internationale guitar festival. I 2010 har han boet i Spanien, hvor han har studeret flamenco musik og perfektionere sin stil med nogle af de fineste guitarister på dette tidspunkt som Pepe Romero, Goran Schölsher og Leo Brouwer.

 

Daniel Boer Bonifacio begyndte at studere klaver i sin tidlige barndom i Brasilien fra en familie af musikere. Han opdagede sin passion for at synge i 2014, efter at han kom til "Voz Nua" -kammerkoret i Aveiro (Portugal). I 2016 kom Daniel ind i det klassiske sangstudie på Conservatorio de Musica Calouste Gulbenkian i Aveiro. I dag bor han i København, synger aktivt med Suoni-ensemblet.

 

Født 1989 i Toscana, Italien, begyndte Alessandro Garau at spille guitar i en alder af 8. Et par år senere begyndte han at spille trompet i det lokale messingband og deltog i kurser med Adam Rapa Jeremy Pelt og Avishai Cohen. Han er en aktiv komponist, der udforsker nye måder at krydse forskellige stilarter i verdensmusikken. Han studerer i øjeblikket hos Paolo Russo og Gerard Presencer. Har spillet på flere steder som Cafe Divino, Global, Giant Steps, Kulturhuset Islands Brygge etc.

event
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top