Vinterjazz | Dam/Krog/Riskær/Vindvad & Rolf Thofte

torsdag 17. feb 2022
kl. 17:00

Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som har eksisteret siden 2001 og foregår hvert år i februar. Når vinterjazz ruller hen over byen, er København som forvandlet og BAR50 er som altid en del af denne forrygende festival.

Oplev en hyggelig eftermiddags jazz kl.17.00 hvor Dam/Krog/Riskær/Vindvad og Rolf Thofte!
Koncerten koster 100 kr. per person, inklusiv et valgfrit glas øl, vin eller bobler.
Da vi har begrænset antal pladser, er det nødvendigt at booke plads på forhånd. Skriv derfor en mail til boa@cphhostel.dk med dit navn og antal personer som ønsker at deltage.

BOOK DIN PLADS HER

Dam/Krog/Riskær/Vindvad er en jazz kvartet med et legesygt, ærligt og råt udtryk. Musikken trækker på såvel det traditionelle samt de moderne strømninger i jazzen. En straight og rå approach. Repertoiret er klassisk bop, med en blues’et kant og grooves. Denne torsdag forener de sig med fantastiske Rolf Thofte!
Rolf Thoftehar etableret sig som en af sin generations mest toneangivende jazztrompetister. Han er fast medlem af bl.a. Kathrine Windfeld Big Band og Anders Fjeldsted sekstet. I 2016 udgav Rolf Thofte han debutalbummet Fermina. Han har gennem årene markeret sig stærkt både som sideman med alt fra Sinne Eeg til Shubidua, udgivet fire albums og i 2013 modtaget den prestigefulde Ben Webster Pris.

Line up:
Philip Sune Dam: Guitar
Morten Krog: Trommer
Eskil Riskær: Klaver
Søren Vindvad: Bass
Rolf Thofte: Trumpet

event