Vinterjazz | Dam/Krog/Riskær/Vindvad & Simon Spang-Hanssen

torsdag 10. feb 2022
kl. 17:00

Vinterjazz 2022! 
Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som har eksisteret siden 2001 og foregår hvert år i februar. Når vinterjazz ruller hen over byen, er København som forvandlet og BAR50 er som altid en del af denne forrygende festival.

Oplev en hyggelig eftermiddags jazz kl.17.00 hvor Dam/Krog/Riskær/Vindvad ft. Simon Spang-Hanssen sætter gang i caféen!
Koncerten koster 100 kr. per person, inklusiv et valgfrit glas øl, vin eller bobler.

Da vi har begrænset antal pladser, er det nødvendigt at booke plads på forhånd. Skriv derfor en mail til boa@cphhostel.dk med dit navn og antal personer som ønsker at deltage.

Book din plads her
Dam/Krog/Riskær/Vindvad er en jazz kvartet med et legesygt, ærligt og råt udtryk. Musikken trækker på såvel det traditionelle samt de moderne strømninger i jazzen. En straight og rå approach. Repertoiret er klassisk bop, med en blues’et kant og grooves. Denne torsdag forener de sig med den fantastiske saxofonist Simon Spang-Hanssen!
Simon Spang-Hanssen er en komponist af bemærkelsesværdig originalitet. Utvivlsomt inspireret af hans samarbejde med et stort spektrum af musikere under hans lange ophold i Paris, har værkerne enten Afrikansk, Mellemøstligt eller ortodoks jazz-accent uden på noget tidspunkt at give indtryk af at være øvelse.

Dagens line up:
Philip Sune Dam: Guitar
Morten Krog: Trommer
Eskil Riskær: Piano
Søren Vindvad: Bass
Simon Spang-Hanssen: Saxofon

event