Vinterjazz | Rain Beat Music

torsdag 02. feb 2023
kl. 20:00

VINTERJAZZ 2023!

Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som har eksisteret siden 2001 og foregår hvert år i februar. Når vinterjazz ruller hen over byen, er København som forvandlet og 
BAR50 er som altid en del af denne forrygende festival. Hver torsdag i februar kan du opleve en lækker jazzkoncert med udsigt over Københavns kanal.

Denne torsdag kan du nyde en aftenjazz sammen med Rain Beat som spiller kl.20.00!
Koncerten koster 100 kr. per person, inklusiv et valgfrit glas øl, vin eller bobler. Køb billet her.

Rain Beat Musik er en duo med Pia og Klaus.
Klaus har spillet i diverse musikalske projekter indenfor genren pop, blues, rock, country, soul og jazz. Han startede i en ung alder hvor han spillede guitarstemme i Dansk Vandrelaugs Mandolinorkester. Siden har han spillet i orkestre som Magic, Canyon, senere Aretha Franklin Jam, Abbey Road Jam, Bror Kølles Kapel og pt. nu i B.Loose Blues Band.
Pia har sin fortid som sanger i diverse jazz, rock og pop bands. Samarbejdet med Etta Cameron i Voices Of Joy var startperioden i 1998 med Gospel Turne med Etta, Debbie og Steve Cameron.
Projektet RAIN BEAT Musik blev bragt til live med sang og musikproduktioner der siden har været i udvikling med forskellige producere, Som Niels Harboe, Debbie Cameron, Rowan og Thomas Nesborg. Med Pia's Tribute til Michael Jackson er det nærmest en rejse der aldrig ender.

Line up:
Pia Larsen: Vokal
Klaus Gregersen: Guitar

event