Vinterjazz | Sarah Elgeti Quartet

torsdag 03. feb 2022
kl. 17:00

Vinterjazz 2022! Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som har eksisteret siden 2001 og foregår hvert år i februar. Når vinterjazz ruller hen over byen, er København som forvandlet og BAR50 er som altid en del af denne forrygende festival.

Oplev en hyggelig eftermiddags jazz kl.17.00 hvor Sarah Elgeti Quartet sætter gang i caféen og starter festivalen med et brag!
Koncerten koster 100 kr. per person, inklusiv et valgfrit glas øl, vin eller bobler.
Da vi har begrænset antal pladser, er det nødvendigt at booke plads på forhånd. Skriv derfor en mail til boa@cphhostel.dk med dit navn og antal personer som ønsker at deltage.

Book din plads her

”Aaaaahhhhhh: Dansk saxofonists nye plade er ren massage til den mentale muskulatur” - Henrik Palle, Politiken - DK
”…lynende intelligent og utrolig cool New Nordic Jazz” - Der Spiegel - DE
”A fluid improviser with bold tone, wide-ranging tastes and a penchant for melody” - Bill Milkowski, JazzTimes Magazine - US

Disse citater er bare nogle af de mange entusiastiske presseudsagn Sarah Elgeti Quartets har modtaget - ikke mindst i forbindelse med udgivelsen af de to studie albums “Into the Open” og “Synchronize”. Førstnævnte blev bl.a. nomineret til en Danish Music Award i kategorien Årets Nye Jazznavn. Det nye album “Dawn Comes Quietly” udkom i Danmark i september 2019 og med worldwide release i februar 2020. Man henrykkes og inspireres ved at høre inciterende og fortryllende nyskabelser i Sarah Elgetis kompositioner både klang- og karaktermæssigt med en udvidet besætning. Elgeti tager her bl.a. afsæt i egne digte, der kredser om de arketypiske nordiske og græske mytologiske fortællinger om livets rejse.

Musikken er nutidig jazz, der forener det lyriske udtryk med det pågående og ekspressive. De mange forskelligartede indtryk fra Sarahs liv som rejsende afspejler sig i ensemblets stilistiske bredde: Fra bløde ballader over funky latin grooves til bebop inspirerede swingnumre og skæve taktarter. Siden udgivelsen af ”Into the Open” har bandet spillet et hav af koncerter og begejstrede anmeldelser er kommet ind fra DK, US, UK, IT, JP, BR og DE, hvor bandet også har været på succesfulde turnéer.

Dagens line up
Sarah Elgeti (saxofon, fløjte & basklarinet)
Catrine Frølund (piano)
Anders Krogh Fjeldsted (bas)
Kristoffer Juel (trommer)

event