FN verdensmål

Københavns mest bæredygtige hostel?

 

Vi skal passe godt på vores planet - og på hinanden!

På Danhostel Copenhagen City ønsker vi at skabe et bæredygtigt hostel. Derfor har vi implementeret FN's verdensmål i vores strategi. Her på siden vil vi løbende fortælle om vores tiltag, som bliver flere og flere...

 

HAR DU EN GOD IDÉ?

Vi hører rigtig gerne fra dig, hvis du sidder inde med en idé til et godt, bæredygtigt initiativ, som du mener vi bør indføre som et led i vores bidrag til FN's verdensmål.

Skriv os en mail på rec@cphhostel.dk med dit forslag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

VORES BÆREDYGTIGE TILTAG

Vi sparer på vandet - sammen med dig!

Aguardio Sensor

I 2019 har vi installeret Aguardio sensorer på en del af vores badeværelser. Den hjælper vores gæster med at huske at tage kortere bade, så vi sammen kan spare på vandet.

Vi gennemsnitlige europæere bruger omkring 40 liter vand, når vi tager et brusebad. Det tager i gennemsnit 6½ minut. På vores hostel kan du ved hjælp af den nye sensor tage tid på dit bad. Er du hurtigere end de 6½ minut, har du været med til at spare på vandet.

Dette tiltag opfylder verdensmålene 6, 12 og 13.

 

Vi skriver med ØKOvenlige kuglepenne

Genanvendeligt plast og kork

I 2019 udskiftede samtlige kuglepenne med disse økologiske og genanvendelige kuglepenne, som er lavet af genanvendeligt plastik og kork.

Dette tiltag opfylder verdensmålene 12, 13 og 14.

2 millioner liter vand sparet hvert år. Bum.

Énarmede armaturer 

I 2013 udskiftede ENCO VVS samtlige slanger og brusehoveder på Danhostel Copenhagen Citys 196 værelser, hvilket har bevirket, at vi årligt sparer hele 2 millioner liter vand, foruden den energi, der skal bruges på at varme vandet op.

Se en video om projektet her

Dette tiltag opfylder verdensmålene 6, 12 og 13.

Vi vejer vores madspild

Spis op! 

I 2019 påbegyndte vi vejning af vores madspild under morgenmaden. Når du spiser morgenmad hos os, kan du derfor hjælpe os med at reducere madspild. Vi vejer hver dag al den mad, vores gæster smider ud. Det gør gæsterne og personalet opmærksomme på at holde mængden af madspild nede.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top