Konkurrence: Vind en guidet byvandring med Gadens Stemmer

KUN FOR GRUPPER!

Min. 10 personer

Deltag i vores skole- og gruppekonkurrence om at vinde en 90 min. guidet byvandring for op til 25 personer med Gadens Stemmer til en værdi á kr. 2.499,- 

Turen med Gadens Stemmer, som foregår i et af Københavns mere belastede miljøer, kommer helt tæt på byens bagside og kan inddrages som en del af jeres ophold her på Danhostel Copenhagen City. Byvandringen er en rørene, gribende og anderledes rundtur i København.

Turen tager afsæt i guidens personlige historier om livet på kanten af samfundet og er en utrolig læringsrig mulighed for elever til at skabe forståelse for social arv, uligheder og indsigt i samfundets skyggeside.

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig vores skole- og gruppe-nyhedsbrevsliste på knappen nedenfor. Tilmelding skal ske med en gyldig arbejdsmail, da vinderen får direkte besked på mail. Vinderen skal indløse sin præmie i perioden 1. februar- 31. maj 2023. Vi trækker lod om en vinder den 9. januar 2023. Du kan til enhver tid afmelde dig mailinglisten, som udsender mails et par gange årligt med relevante begivenheder, nyheder og konkurrencer for skoler og grupper.

 

 

En lærerig byvandring - også for skoler

En guidet byvandring med Gadens Stemmer er en unik ”undervisning i virkeligheden”-aktivitet til folkeskolens ældste klasser, gymnasier, højskoler og ungdomsuddannelser og professionsuddannelser, som giver eleverne en barsk og rørende indsigt i livet på kanten af samfundet – men også håb, smil og optimisme.

Fælles for alle turene er, at guiderne, råt for usødet, berører emner såsom stofmisbrug, hjemløshed, vold, sexsalg, alkoholisme, kriminalitet og mange flere og dermed øger indsigten i det hårde miljø og mindsker fordomme gennem autentiske personlige historier om gadens og livets bagside.

Gadens Stemmers principielle udgangspunkt er, at alle mennesker skal have mulighed for at udfolde sig positivt i samspil med det øvrige samfund, og at turene skal skabe meningsfuld, lønnet beskæftigelse, selvværd og muligheder til socialt udsatte.

Læs her, hvordan Gadens Stemmer også kan indgå som en del af undervisningen

Mød guiderne

Guiderne i Gadens Stemmer er folk, der tidligere har levet på kanten af samfundet.

Derfor er det en rummelig arbejdsplads, så mennesker – som ikke nødvendigvis kan yde 100% på det ordinære arbejdsmarked – har en mulighed for at udnytte deres specifikke kompetencer og blive en del af et samfund, hvor dét at have tilknytning til en reel arbejdsplads er en væsentlig faktor til opnåelse af social inklusion.

Nogle guider er hjemløse, nogle har et misbrug de stadig arbejder med, og andre er ude på den anden side. Fælles for alle er, at de formidler deres personlige beretninger, som I kan læse mere om på deres individuelle præsentationer af sig selv.

Guiderne er åbne for personlige spørgsmål, men bare husk på, at det til tider kan være en grænseoverskridende proces at forstå og formidle sin egen livshistorie. For guiderne er det helt i orden ikke at uddybe alle ting.

Deltagere er meget velkomne til at stille spørgsmål, og grænser er forskellige fra guide til guide. Guiden skal nok selv sige fra, hvis spørgsmål kommer for tæt på, og det beder vi alle om at respektere.

Læs mere om guiderne i København her

Udtalelser fra kunder

 

Gribende og ærlig fortælling fra gaden

”Vi var i København med en gruppe unge i alderen 14-16 år. Vi havde et fyldt program, men det eleverne nævner som det mest lærerige og interessante, var den rundvisning og fortælling Preben fra Gadens Stemmer gav gruppen. Fortællingen var gribende, ærlig og empatisk. Preben leverede med ro og overskud til at tilpasse tempo og indhold til de unge mennesker.”

Karin A | Tripadvisor maj 2022

 

Stærk, flot leveret

”På tur med John på Vesterbro i København. John var en dygtig fortæller. Han leverede en stærk historie med en flot portion velbalanceret humor. 10. klasse lyttede intenst og lærte om gaden fra gadens perspektiv. Vil anbefale alle en tur med John.”

Kristinne E | Tripadvisor maj 2022.

 

God oplevelse med Sami i dag

Rigtig god tur med Sami. Spændende, barsk og humoristisk.
Ifølge en af de elever vi havde med, var det, det mest spændende han havde hørt i hele sin skoletid.

 

Sindssyg god oplevelse

”Sindssyg god oplevelses, meget bedre og levende end forventet.
Jeg var afsted med min klasse, 25 unge mennesker på 14-15 år, og de var alle sammen opslugt af turen hele vejen i gennem. Det er noget jeg synes alle skal opleve, da man kommer helt tæt på livet bag vores smukke København.
John var vores fortæller og han var super god til at gøre tingene levende og spænende at høre på. Han pakkede heller ikke tingene ind, hvilket jeg lidt havde frygtet han vil gøre nu når det var unge mennesker der var han havde med, men er rigtig glad for han ikke gjorder det.
Så 5 ud af 5 stjerner til John og Gadens Stemmer.
ALLE SKAL PRØVE DET! 

Malou Poulsen | Trustpilot oktober 2021

Praktisk information

  • Hvornår: Indløses i perioden 1. februar- 31 maj 2023
  • Hvor: København
  • Varighed: 90 min.
  • Antal: Max 25 personer (ved flere, kontakt da Gadens Stemmer direkte i forhold til ændringer og pris)
  • Anbefalet aldersgrænse: 12 år
  • Turene starter og slutter i indre by eller Vesterbro.

Læs mere om booking af Gadens Stemmer her