Penthouse lejligheder i hjertet af København

Hos Danhostel Copenhagen City har du mulighed for at booke en af vores fem fantastiske lejligheder på 17. etage med byens bedste udsigt ud over Tivoli eller havnebadene og Københavns inderhavn.

Lejlighederne er perfekte til dig, som ønsker at opleve det livlige og internationale hostel miljø på Danhostel Copenhagen City, men samtidig ønsker at opholde sig i sit helt eget funktionelle, hjemlige og æstetiske lejlighed. Alle fem lejligheder er stilfuldt indrettet i lækre materialer og med fuldt integreret køkken, dobbeltseng, badeværelse, service, sengetøj, håndklæder, m.m. spiseområde samt sofaområde med fladskærms-tv og gratis wifi.
Der kan tilvælges slutrengøring ved booking, eller man kan som gæst i lejlighederne vælge selv at udføre slutrengøringen.

Der er plads til 1-4 personer.

Centralt i København

Lejlighederne ligger på 17. etage af vores 55 meter høje bygning for enden af H.C. Andersens Boulevard ved Langebro og havnebadene. Tivoli, Københavns Hovedbanegård, Rådhuspladsen og Strøget ligger alle kun få minutters gang herfra, og langs kanalen findes blandt andet både Den Sorte Diamant, BLOX, Broens Gadekøkken, Operahuset og Den lille Havfrue. Desuden stopper bådene, der sejler kanalrundfarter i København, lige uden for Danhostel Copenhagen City i højsæsonen.

 

Lejlighederne - hvilken skal du vælge?

Vores fem lejligheder er opdelt i to kategorier; fire studio penthouses og en superior penthouse. Alle lejlighederne er af samme standard med hver deres unikke præg. Lejlighederne udlejes både til private og erhvervsfolk som skal på ferie i København eller opholde sig i byen på kortere eller længerevarende basis.

 

STUDIO LEJLIGHEDER

Vores studio lejligheder har en stor dobbeltseng, stort badeværelse med brus og fuldt integreret køkken. Der er også spiseplads samt sofaområde med fladskærms-TV og gratis Wi-Fi.

Køkkenet er fuldt integreret med køleskab, komfur, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine, service, brødrister, strygejern-og bræt samt føntørrer. Det er også muligt at få en mikroovn i lejligheden ved forespørgsel i bookingen. Vaskefaciliteter findes i huset - spørg i receptionen.

To af lejlighederne har sovesofa, så der bliver plads til i alt 4 personer.

 

 

SUPERIOR LEJLIGHED

Vores superior lejlighed er en 119 m2 3-værelses lejlighed med to soveværelser, der hver har en stor dobbeltseng. Lejligheden har også et stort køkken med spiseplads, kontorplads samt et stort badeværelse med badekar og brus samt vaskemaskine. Der er også et sofaområde med fladskærms-TV og gratis Wi-Fi.

Køkkenet er fuldt integreret med køleskab, komfur, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine, service, brødrister, strygejern-og bræt samt føntørrer. Det er også muligt at få en mikroovn i lejligheden ved forespørgsel i bookingen.

 

Betingelser ved booking af penthouselejlighederne:

Guidelines for ophold: Under jeres ophold har I jeres helt egen lejlighed til rådighed. Vi gør opmærksom på, at lejlighederne er forbeholdt turister med henblik på overnatning, og at sammenkomster eller fester ikke er tilladt.

Check-ind / ud: Lejlighederne står til rådighed fra kl. 14.00 og skal forlades senest kl. 12.00 på afrejsedagen.

Depositum og rengøring: Vi gør opmærksom på, at der ved check-ind bliver reserveret 2.000 kr. i depositum på det betalende kreditkort. Gyldig legimitation for alle skal fremvises på forlangende. Lejligheden bliver kontrolleret umiddelbart efter afrejse. Konstaterer vi, at der er mangler i forbindelse med jeres rengøring, forbeholder vi os ret til at opkræve depositummet for den tid, der eventuelt bliver brugt til ekstra rengøring. Depositummet frigives ved check-ud såfremt lejligheden ikke har fejl eller mangler.

Rygning: Vores hostel er røgfrit. Al rygning skal foregå uden for hostellet.

Mere information: Læs mere om bagageopbevaring, parkering, morgenmadsbuffet, husdyr, m.m. her.