Vinterjazz | Vejslev/Brunbjerg/Elhøj

torsdag 01. feb 2024
kl. 20:00

Vinterjazz 2024! 
Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som har eksisteret siden 2001 og foregår hvert år i februar. Når vinterjazz ruller hen over byen, er København som forvandlet og BAR50 er som altid en del af denne forrygende festival 🎷🎶

Vejslev/Brunbjerg/Elhøj har med års intenst sammenspil formået at skabe deres egen lyd inden for jazzstandard repertoiret.
Elhøj og Brunbjerg mødtes på konservatoriet i Odense og fandt sammen med Vejslev, da han kom hjem til København efter fire år på konservatoriet i Amsterdam, hvor han var blevet undervist af jazz guitar legender som Jesse Van Ruller og Peter Bernstein.

Gruppen startede som en musikalsk legeplads, hvor de tre medlemmer gik på opdagelse i jazz- og improvisationsmusik fra alle leder og kanter. Det er nu blevet til en yderst velspillende trio, som både leverer et skarpt sammenspil og samtidig bibeholder fantasi og lysten til altid at tage musikken nye steder hen. 

De har en særlig forkærlighed for krøllede komponister som Thelonious Monk, Lennie Tristano og Billy Strayhorn samt jazz klassikere, som de sætter i deres eget særprægede lys. De formår at sammenflette friske impulser fra den anden side af Atlanten med nordisk minimalisme og alt derimellem. Deres musik tager lytteren med på en rejse fra drømmende ballader til kradsbørstige soli i ræsende tempi, alt sammen indhyllet i rå energi og nerve.

Gruppens medlemmer spiller med i nogle af de førende grupper og talenter på Københavns Jazz scene, bl.a. Little North, En Garde! og Red Gazelle Trio, hvor de har høstet gode anmeldelser og anerkendelse herhjemme og i udlandet.

Dato: Torsdag d. 1. februar 2024
Tid: kl. 20:00
Entré: Gratis for alle!

Line up:
Kristoffer Vejslev: Guitar
Martin Brunbjerg: Kontrabas
Rasmus Elhøj: Trommer

event