Meget mere end bare et gavekort!

Giv et gavekort til overnatning på Danhostel Copenhagen City, og glæd en du har kær med et ophold i smukke København, hvor et væld af oplevelser venter lige uden for døren.

Den perfekte gave!

Den perfekte gave kan være svær at finde, men med et gavekort kan du sprede glæde til en fødselsdag, juleaften, en reception, et bryllup eller enhver anden festlig lejlighed.

Den heldige modtager af gavekortet kan booke et ophold på Danhostel Copenhagen City - i hjertet af København og i kort gåafstand til kanalen, Tivoli, glyptoteket, Strøget og Hovedbanegården, hvorfra resten af vidunderlige København kan opleves.

Gavekortet kan også bruges til at betale for opgradering til Standard+ værelser med flot udsigt over byen og sen check-ud, morgenmadsbuffet eller andre tilkøb såsom cykelleje eller entrébilletter til Tivoli og Zoo.

Vi er centralt placeret i København, så I nemt kan bruge byens mange muligheder, når I bor her på jeres getaway. Alle vores værelser er store og rummelige med privat badeværelse, og afhængig af sæson planlægger vi forskellige aktiviteter for børn og voksne. Gavekortet kan også benyttes ved booking af vores ferielejligheder på 17. etage.


Sådan gør du

1. Du vælger beløbet (min. 100 kr.)
2. Du køber det og betaler online
3. Du modtager gavekortet elektronisk på mail
4. Print evt. gavekortet ud og giv som gave
Køb dit gavekort her

Når gavekortet skal indløses, indtaster man gavekortnummer ved booking på vores hjemmeside. Dette fremgår også af selve gavekortet.

Book her