Populært hostel i hjertet af København

Bo centralt i København med udsigt til Kalvebod Brygge og Langebro, med alt indenfor kort rækkevidde.

Book her

Private værelser

Book et privat værelse hos os for et ophold tæt på det hele - og til en rimelig pris.

Lejligheder

Er du til lidt mere luksus, anbefaler vi vores lejligheder på 17. etage med fantastisk udsigt over byen.

Fællesværelser

På vores fællesværelser bor du sammen med andre rejsende - der er badeværelse på værelset.

Se alle faciliteter

Aktuelle tilbud og pakker

Sommertilbud

Book min. 3 nætter og spar 20% på både opholdet og i baren!
Læs mere

Bed and breakfast

Den enkle og billige løsning
Læs mere

Ophold med udsigt

Bo hos os og nyd byens bedste udsigt.
Læs mere

Familiepakken

Få ekstra fordele, når du bor her som familie. (Min. 4 personer)
Læs mere

Design hostel i Københavns centrum

Danhostel Copenhagen City er et top moderne, design hostel placeret i hjertet af København lige ved Langebro og kun få minutters gang fra Rådhuspladsen, Københavns Hovedbanegård, Strøget, Tivoli og Islands Brygges havnebad.

Hos os får du en billig overnatning på et hostel, som opfylder alle krav til komfort, eksklusivt design og høj kvalitet. Vi tilbyder private værelser samt senge på fællesværelser og ikke mindst fem rummelige lejligheder på 17. etage.

Se vores aktuelle tilbud og pakker Se vores værelsestyper her

Kommende events og arrangementer

Se her, hvad vi har af events i vores café samt hvad der sker i byen.

Trin for trin: Broderi workshop

OBS: eventet vil blive afviklet på engelsk! Opdag glæden ved at skabe med dine hænder i en sjov og afslappende broderi-workshop, hvor du vil lære at personalisere dit eget item med en smuk illustration. Kunstformen broderi indebærer at dekorere et stykke stof med sting syet direkte på det ved hjælp af en træramme og en nål.
Læs mere

Hostel Hours

Velkommen til vores Hostel Hours, hvor vi forkæler dig med fantastiske tilbud på øl og drinks. Kig forbi til hygge med vennerne, eller mød nye mennesker over en kold øl eller to. Kom og nyd en afslappet atmosfære, gode priser og hyggeligt selskab i vores café og bar BAR50. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften fyldt med sjov og gode tilbud!  🍻 Nyd vores Hostel Hours som byder på billige øl! 🍻 Få en lille fadøl for 25 kr. eller en stor fadøl for kun 35 kr.! (Tuborg og Carlsberg). Vi holder Hostel Hours hele to gange om dagen, hver dag. Den første er mellem kl. 17.00 – 18.00, den anden er kl.  20.00 – 21.00! Derudover er der under Hostel Hours tilbud på: 2 ens Drink til 100 kr. (vælg mellem Gin & Tonic, Rom & Cola eller Brandbil) 5 Flasker Breezer 160 kr. 5 Tuborg Grøn flaskeøl 100 kr. 10 Shots (småsure eller gajol) 100 kr. Tag plads i baren med en skøn udsigt over kanalen, eller tag din øl med dig to-go og nyd en tur rundt i byen.🍺
Læs mere

Gratis, guidet gåtur

Tag med de erfarne og kompetente guider fra Copenhagen Free Walking Tours på en guidet gå-tur rundt i København og se og hør om alle de mange fantastiske attraktioner, monumenter, bygninger osv. der er at finde i den danske hovedstad.
Læs mere

Gadens stemmer

Oplev en unik byvandring! Gadens Stemmer er en 90 minutters byvandring med stof til eftertanke. På turen får du en barsk og rørende indsigt i livets og byens bagside tilsat håb, smil og optimisme. Din guide fortæller med udgangspunkt i sin egen livshistorie om et liv med fx hjemløshed, stofbrug, sexhandel, anbringelser og psykisk sårbarhed. Turene starter og slutter i gåafstand fra vores hostel.
Læs mere

Store, moderne værelser og ferielejligheder

Vi tilbyder billig overnatning i København med mulighed for byens bedste udsigt fra vores store, rummelige værelser, som alle har privat badeværelse. Vi har værelser med plads fra 1 til 10 personer og er dermed den perfekte overnatningsmulighed for alle; familier, par, backpackers, grupper, lejrskoler, mv. Vores hostel har plads til i alt 1.040 gæster. På 17. etage har vi som det eneste hostel i København fem ferielejligheder med fantastisk udsigt over byen.

Se en virtuel tour af vores værelser og lejligheder.

Oplev vores moderne designerbar- og café


Hos Danhostel Copenhagen City har vi også den moderne designerbar- og café, BAR50, hvor du både kan nyde lækker morgenmad, frokost, aftensmad og drikke med din familie og venner. Om aftenen skruer vi op for stemningen med events, god musik, drinks, kolde fadøl og lækre snacks.

I BAR50 afholder vi også meget gerne jeres private arrangement eller firmaarrangement, hvor de stemningsfyldte omgivelser med den flotte udsigt ud over kanalen og Islands Brygge er med til at skabe hyggelige rammer for din helt specielle dag.

Book dit næste hostelophold


Vores reception har åbent 24 timer i døgnet, og vi står altid klar til at hjælpe dig. Ønsker du at booke ferie i en ferielejlighed eller på et billigt hostel i København, så benyt vores online booking eller se vores kontaktformular. Vores dygtige personale hjælper gerne med gode råd, vejledning om aktiviteter i byen, udlejning af cykler og meget andet.

Vores moderne hostel vil ændre din opfattelse af, hvad et traditionelt vandrerhjem er.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Book her