Overnatning med familie i København

Har I planlagt at ferien skal gå til København, og ønsker I en nem, billig og børnevenlig overnatningsmulighed, så er Danhostel Copenhagen City oplagt.

Udover at vi har værelser og ferielejligheder til både den store og lille familie, er vi centralt placeret i København, så I nemt kan bruge byens mange muligheder. Alle vores værelser har privat badeværelse og afhængig af sæson, planlægger vi forskellige aktiviteter for børn. 

Billig overnatning i København for familier

Hos Danhostel Copenhagen City har vi værelser for både den lille og store familie. Et typisk familieværelser har fire eller fem senge. Heraf er to enkeltsenge, der kan slås sammen til en dobbeltseng, og resten er køjesenge.

Planlægger I at tage afsted flere generationer, eller flere familier sammen, tilbyder vi også 6-personers, 8-personers og 10-personers værelser. Er I en større gruppe der rejser, har vi tilbud tilpasset grupper.

Har I børn med under 3 år, kan de indkvarteres i de eksisterende senge uden beregning. Ønsker I en barneseng under opholdet, kan det lejes for 75 kr. pr. ophold. Prisen er inkl. lagen, pude og dyne. Der er dog kun plads til 1 barneseng pr. værelse.

Hvis I ønsker mere luksus på jeres ferie til København, kan I med fordel booke en af vores ferielejligheder på 17. etage. Her er et fuldt integreret køkken, sofaområde med fladskærms-tv, gratis Wi-Fi og stort badeværelse.

Se vores lejligheder Læs mere om ophold for grupper

Foto: Tivoli

Nem ferie for familier i København

Skal familien holde ferie i København, er Danhostel Copenhagen City et oplagt sted at overnatte, da vi er centralt placeret. Vi ligger 10 min. gang fra Tivoli, Hovedbanegården, Strøget og Metroen.

Når I booker et ophold hos os, kan I nemt opleve alt det København har at byde på.  I kan leje klapvogne under jeres ophold for 50 kr. pr. dag. Derudover har I mulighed for at leje cykler til hele familien. Vi har cykler med barnesæder så alle størrelser kan komme med ud i det blå. Og vi har selvfølgelig også cykelhjelme til børn og voksne.

I receptionen kan I købe Tivolibilletter, Tivoli Turpas, Copenhagen Card og Sightseeing billetter, så I nemt kan komme ud og opleve København. Har I brug for inspiration til jeres ferie i København, har vi et overblik over de aktiviteter København kan tilbyde.

Guide til aktiviteter og seværdigheder i København Børnevenligt hostel

Børnevenlig måltider

I modsætning til mange hoteller, der også tilbyder familieværelser, er vores hostel gearet til børn i alle aldre - også under måltiderne.

I dagtimerne har vi legetæppe med legetøj, bøger, hoppekøer og tegnesager - midt i caféen, så du kan lade børnene lege, før, under og efter morgenmad, frokost eller andet.

Vi har højstole, børnevenlig mad og drikke samt puslefaciliteter. Vores café har åbent alle dage fra kl. 7-24. Vi gør dog opmærksom på, at der på travle dage med mange mennesker ikke kan garanteres børnehjørne før efter morgenmadsbuffeten. Det vil sige efter kl. 10.

Læs mere om vores morgenmad Børnecafé

Legerum og bordfodbold

Har I brug for en rolig dag, uden så mange planer, har vi også legerum, bordfodbold og brætspil.

I skoleferierne har vi aktiviteter der varierer efter sæson. Det kunne f.eks. være fastelavn, smykkeværksted, perleværksted, ansigtsmaling eller mulighed for at dyrke sin egen karse. Vi arrangerer også tit skattejagter i skoleferierne, hvor er oven i købet kan være konkurrencer med præmier på højkant.

Børnevenligt hostel Opholdsrum og underholdning

Mere info om familierum

Ønsker I lidt ekstra luksus på familieferien kan alle vores familieværelser bookes som Standard+ værelse med flot udsigt over København. Standard+ værelserne ligger på vores højeste etager op til 16. sal. Med et Standard+ familieværelse skal I også først checke ud kl. 12 på afrejsedagen.

Ellers er der naturligvis mulighed for at booke en af vores lejligheder på 17. etage.

Vi glæder os til at byde hele familien velkommen!

Se vores tilbud og pakker - og book nu
Book her