Opholdsrum

Foruden at opholde dig på eget værelse eller i egen lejlighed, kan du finde dig til rette på vores fællesarealer, hvor du kan både se tv, spille brætspil, udfordre dine medrejsende i bordfodbold, bordtennis eller pool-billiard. Vi har også løbende events i vores café og bar BAR50, som du kan deltage i, når du bor her. Og endelig har vi en bogreol, som du kan fordybe dig i, mens du er her.

Bordfodbold

Brætspil

Nyhed! Airhockey

Pool-billiard

20240321 131108000 Ios

Underetagen - fuld af sjov

Går du ned ad trappen, som du finder i caféen, BAR50, kommer du ned i underetagen. Her har vi bordfodbold, bordtennis og pool-billiard, som du kan udfordre dine medrejsende i, mens I bor her. Henvend jer i receptionen for at få bolde og bat til udlån. Alt er gratis.

NYHED! Nu kan du også spille airhockey (obs, koster et mindre beløb).

Længere inde i underetagen finder I legerum til børnene og en bogreol, som vi kører efter konceptet "byt en bog". Find en spændende bog på reolen og byt den ud med din egen bog - så efterlader du spændende læsning til andre gæster. I underetagen er også et tv, som du er velkommen til at benytte.

DSC 5735

Café og bar med tv - BAR50

Som gæst er du altid velkommen i vores café/bar, som vi kalder BAR50. Her kan du købe mad og drikke i løbet af dagen eller blot opholde dig sammen med dine medrejsende.

Vi har tv i caféen, og vi har brætspil, som du kan hygge dig med - helt gratis.

Det er også her, at vi har forskellige events i årets løb. Alt lige fra visning af landskampe og andre sportsbegivenheder til krea-arrangementer, bingo og mindre koncerter.

Læs mere om BAR50 Se vores kommende arrangementer her

Kommende events og arrangementer

Se her de kommende events i vores café BAR50, samt hvad der ellers sker af større begivenheder rundt i København.

Hostel Hours

Velkommen til vores Hostel Hours, hvor vi forkæler dig med fantastiske tilbud på øl og drinks. Kig forbi til hygge med vennerne, eller mød nye mennesker over en kold øl eller to. Kom og nyd en afslappet atmosfære, gode priser og hyggeligt selskab i vores café og bar BAR50. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften fyldt med sjov og gode tilbud!  🍻 Nyd vores Hostel Hours som byder på billige øl! 🍻 Få en lille fadøl for 25 kr. eller en stor fadøl for kun 35 kr.! (Tuborg og Carlsberg). Vi holder Hostel Hours hele to gange om dagen, hver dag. Den første er mellem kl. 17.00 – 18.00, den anden er kl.  20.00 – 21.00! Derudover er der under Hostel Hours tilbud på: 2 ens Drink til 100 kr. (vælg mellem Gin & Tonic, Rom & Cola eller Brandbil) 5 Flasker Breezer 160 kr. 5 Tuborg Grøn flaskeøl 100 kr. 10 Shots (småsure eller gajol) 100 kr. Tag plads i baren med en skøn udsigt over kanalen, eller tag din øl med dig to-go og nyd en tur rundt i byen.🍺
Læs mere

Original Fire koncert

I forbindelse med festivalen Copenhell, tilbyder vi lidt gratis opvarmning i vores bar tirsdag d. 18 juni kl. 20.00! 🎤🎵🍺
Læs mere

Drag Bingo

Di Di Cancerella er aftenens bingo vært sammen med Diana Diamond. De vil som altid sprede godt humør, dårlige jokes, og latter til denne pride bingo.
Læs mere

Lounge DJ | NO NAME NEEDED 28.06.24

Fredag den 28. juni fra kl. 16.00 til 19.00 byder vi sommeren velkommen med fantastisk musik i vores lounge, forfriskende drinks og smil.🍹😊 Festen fortsætter med afterparty i baren, hvor vi serverer kolde fadøl fra kun 30 kr., cocktails fra 65 kr., og 10 shots for 150 kr. og meget mere. Nyd ekstra billige drinks under vores daglige Hostel Hours mellem kl. 17 og 18 og igen mellem kl. 20 og 21. Få for eksempel 2 ens drinks for kun 100 kr. eller fadøl til kun 25 kr.! Med NO NAME NEEDED bag DJ-pulten er du garanteret god musik hele dagen. 🎶Efter at have turneret på undergrundsscenerne i New York og Los Angeles og åbnet for Busta Rhymes, har han en ægte kærlighed til R&B og hiphop. NO NAME NEEDED er en yderst alsidig DJ, der spiller alt fra 70'er-disco til EDM. Hans hovedmål som DJ er at inkludere alle i festen og få folk til at groove, uanset alder, kulturel forskel eller musiksmag. Vi ses!🍻
Læs mere
Book her