BAR50 - vores café og bar

Danhostel Copenhagen City byder dig inden for i vores hyggelige BAR50, hvor mulighederne er mange. Om morgenen spiser vores hostelgæster morgenmad her. I dagstimerne fungerer baren som en café, hvor den om aftenen forvandles til en skøn og stemningsfuld bar. Vores venlige personale står klar til at tage imod dig, hvad enten du har brug for en god kop kaffe, snacks, drinks, cocktails eller en kold fadøl.
Åbent Alle ugens dage
kl. 07.00 - 24.00
Studierabat: 10% rabat

Få 10% på alt i baren ved fremvisning af et gyldigt studiekort

Gode omgivelser og godt selskab

BAR50 er åben for alle, der har lyst til at nyde selskabet med familien, vennerne, kæresten, mødregruppen (eller fædregruppen) eller kollegaerne i skønne omgivelser.

I dagstimerne fungerer BAR50 som en morgenmadsrestaurant og café. Her kan du købe lækker kaffe, snacks, slik, juice, nødder, forskellige slags kage samt hjemmelavede cookies.

I aftentimerne kan du i BAR50 købe kolde fadøl, flaskeøl samt specialøl. Er du ikke den store ølentusiast, har vi også et lækkert drinkskort og gode vine. Vi tilbyder derudover forskellige kolde sodavand, juice, cocio og energidrikke. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af farverige ikke-alkoholiske drikke.

Desuden afholder vi ofte både DJ-aftener, fredagsbarer, live jazz og studiecaféer, hvor stemningen altid er helt i top.

Tag på en virtuel tour i BAR50

Aktuelle events i BAR50

Der arrangeres mange forskelligartede events i BAR50 – alt fra livemusik, DJ aftenener, Jams, Bingoaftener og meget mere.

Alle events i BAR50 er tilpasset huset, og er åbne for alle, der har lyst til at være med. Vi er meget opmærksomme på, at vores events ikke er til unødvendig gene, for hverken gæster eller naboer, og BAR50 fungerer aldrig som natklub.

Trin for trin: Broderi workshop

OBS: eventet vil blive afviklet på engelsk! Opdag glæden ved at skabe med dine hænder i en sjov og afslappende broderi-workshop, hvor du vil lære at personalisere dit eget item med en smuk illustration. Kunstformen broderi indebærer at dekorere et stykke stof med sting syet direkte på det ved hjælp af en træramme og en nål.
Læs mere

Hostel Hours

Velkommen til vores Hostel Hours, hvor vi forkæler dig med fantastiske tilbud på øl og drinks. Kig forbi til hygge med vennerne, eller mød nye mennesker over en kold øl eller to. Kom og nyd en afslappet atmosfære, gode priser og hyggeligt selskab i vores café og bar BAR50. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften fyldt med sjov og gode tilbud!  🍻 Nyd vores Hostel Hours som byder på billige øl! 🍻 Få en lille fadøl for 25 kr. eller en stor fadøl for kun 35 kr.! (Tuborg og Carlsberg). Vi holder Hostel Hours hele to gange om dagen, hver dag. Den første er mellem kl. 17.00 – 18.00, den anden er kl.  20.00 – 21.00! Derudover er der under Hostel Hours tilbud på: 2 ens Drink til 100 kr. (vælg mellem Gin & Tonic, Rom & Cola eller Brandbil) 5 Flasker Breezer 160 kr. 5 Tuborg Grøn flaskeøl 100 kr. 10 Shots (småsure eller gajol) 100 kr. Tag plads i baren med en skøn udsigt over kanalen, eller tag din øl med dig to-go og nyd en tur rundt i byen.🍺
Læs mere

Original Fire koncert

I forbindelse med festivalen Copenhell, tilbyder vi lidt gratis opvarmning i vores bar tirsdag d. 18 juni kl. 20.00! 🎤🎵🍺
Læs mere

DJ Night i BAR50 | DJ Niknags 25/7

Torsdag den 25. juli er DJ Night på BAR50. Sæt kryds i kalenderen og kom til torsdagens fest på BAR50! Kom og nyd en aften fyldt med fantastiske beats og god stemning fra kl. 20:30. Vi fejrer sommerferien med en fest og er klar til at servere iskolde drinks med et smil! Hele aftenen serverer baren kolde fadøl fra kun 30 DKK, cocktails fra 65 DKK og 10 shots for 150 DKK – og meget mere. Fra kl. 20.00 - 21.00 har vi vores daglige Hostel Hours, hvor du kan nyde 2 ens drinks for kun 100 DKK! Så kom tidligt, så du ikke går glip af de ekstra gode tilbud inden festen starter. Nicklas, A.K.A. DJ Niknags, har altid haft en passion for musik. 🎶 Han elsker at blande det kendte med det ukendte og skabe nye lyde, som folk kan danse til. Han glæder sig til at skabe en fest for jer, så husk danseskoene! 😉 Det er selvfølgelig gratis adgang. Vi ses i BAR50! 🍻
Læs mere

Børnecafé - for børn og mødre/fædregruppen

Hos Danhostel Copenhagen City er vi altid glade for at byde børn velkomne. Det gælder også i vores café, hvor børn er velkomne til at lege.

Vi har legeområde i underetagen med legetøj, bøger og tegnesager samt børnevenlig mad og drikke i baren.

Vi har puslefaciliteter, højstole og plads til din barnevogn. Hos os må der leges, hygges og ammes!

Er du medlem af Børn i Byen Klubben, giver vi 20% på alt i caféen.

Læs mere om vores børnecafé Vi er et børnevenligt hostel

Skal du holde et arrangement?

Skal I afholde firmaarrangementer eller private arrangementer? Så skaber vi også rammerne for dette, og hvis I vil have mad til arrangementet, så sammensætter vores køkkenchef en lækker menu ud fra jeres ønsker.

Vi har både haft gæster til barnedåb, rund fødselsdag, jubilæum, reception for firmaer, brunchselskaber, m.m. Her er plads til de fleste former for arrangementer.

Og så er vi jo oplagt som sted, hvis dit arrangement har gavn af overnatning enten for dig selv eller dine gæster, fordi de kommer langvejsfra. Vi har masser af værelser!

Private arrangementer Firmaarrangementer

Menukort

Her kan du tyvstarte dit besøg og se, hvad menuen byder på.

Se menukort
Book her