Hold dit private arrangement i BAR50

Er du på udkig efter en café til barnedåben, et sted hvor du kan holde fødselsdag, eller plads nok til den store familiefest? Hos Danhostel Copenhagen City har du mulighed for at afholde dit private arrangement i vores moderne designerbar BAR50.

Vores personale har håndteret adskillige arrangementer gennem tiden, og vi ved, hvad det kræver at afholde det perfekte arrangement.

Skal du invitere gæster?

Selskaber med overnatning
Fødselsdagsbrunch for dine venner
Lokaler til barnedåb
Festlokaler til din runde fødselsdag
Større familiefester

”Hele familien var imponerede over hvad et hostel kan formå af service og god mad - en klar anbefaling fra os alle, og tak til personalet for at gøre vores weekend speciel."

”Flot dækket bord, speciel børnemenu, velkomstdrink og mere til. Langt over forventning. Morgenmaden var overdådig." - Anna, september 2020

Lad os hjælpe dig!

Vi vil gerne gøre din fest til noget helt specielt. Og lige meget hvilken type fest du skal afholde, kan vi med sikkerhed finde en fordelagtig løsning.

Vi tager gerne en dialog omkring, hvilke ønsker du måtte have. Du kan skrive til os på bar50@cphhostel.dk og høre om mulighederne. Derudover er du er også velkommen til at lave en aftale for en fremvisning af vores faciliteter i centrum af København.

Kontakt os

Fest med overnatning

Vores faciliteter rummer plads til mange mennesker og giver mange muligheder. Det gør ingen forskel for os, om dit arrangement er stort eller småt – vi kan vi helt sikkert hjælpe dig med at skabe rammerne for det idéelle arrangement.  Med udgangspunkt i jeres ønsker sammensætter vores chefkok en fantastisk menu ud fra sæsonens bedste råvarer. Der er desuden mulighed for live musik, DJ og underholdning, hvis der skal sættes gang i festen. Vi lægger ikke skjul på, at vi er et hostel, og de muligheder det giver dig for at tænke overnatning for dine gæster ind i arrangementet. Her er der også mulighed for at bestille separat brunch for gæsterne til dagen efter.
Overnatning
Book her