Faciliteter

Her kan du se alle vores faciliteter og måske få svar på nogle af dine spørgsmål. Hvis du synes, der mangler noget på listen, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os på +45 33 11 85 85 eller skrive til os på rec@cphhostel.dk for at få svar. Vi har åbent i receptionen 24/7 og klar til at hjælpe dig.
Reception Åben 24/7
Wi-fi Gratis

BAR50 - café og bar

Danhostel Copenhagen City byder dig inden for i vores hyggelige BAR50, hvor mulighederne er mange. Om morgenen spiser vores hostelgæster morgenmad her. I dagstimerne fungerer baren som en café, hvor den om aftenen forvandles til en skøn og stemningsfuld bar. Vores venlige personale står klar til at tage imod dig, hvad enten du har brug for en god kop kaffe, snacks, drinks, cocktails eller en kold fadøl.
Læs mere

Morgenmad

En dejlig dag begynder med et lækkert morgenmåltid - det gør den også hos os! Kontinental morgenmadsbuffet: Ønsker du at nyde vores morgenmadsbuffet, så kan denne bookes alle ugens dage i tidsrummet 07.00–10.00. Nyd blandt andet hjemmelavet chia grød med kompot, skyr med friske bær, frugt og grønt, friskbagt brød, pålæg, ost, og meget mere! Inkluderet er også kolde og varme drikke, samt vores bæredygtige tiltag ’Bugs for breakfast’. Buffeten er inklusiv pladsreservation i vores café og bookes i intervaller af 30 minutters varighed. Vi beder vores gæster om at overholde den bookede tid.
Læs mere

Cykelleje

Oplev København på to hjul, og som de fleste lokale også kommer rundt. Det er både bæredygtigt og sjovt at bevæge sig rundt i byen på cykel, og du sparer på transport, ventetid på bus, tog eller taxa. Lejen begynder fra din ønskede start indtil dagen efter kl. 10.00, hvor cyklerne skal returneres. Dvs. jo tidligere på dagen du lejer din cykel, jo længere tid vil du få glæde af lejen. Vi udlejer ikke cykler på timebasis. Henvend dig i receptionen, hvis du ønsker at leje en cykel. Cyklerne udlejes i samarbejde med Copenhagen Bicycles.
Læs mere

Parkering

Hvis du kommer i bil, har vi følgende anbefalinger til parkering i forbindelse med ophold på Danhostel Copenhagen City. Bemærk venligst, at vi er beliggende i en miljøzone, som kræver særlige regler for dieseldrevne personbiler.
Læs mere

Bagageopbevaring

Mange har behov for opbevaring af deres baggage i forbindelse med ophold her hos os. Læs her om vores muligheder for opbevaring af bagage både før, under og efter dit ophold.
Læs mere

Rabataftaler

Når du vælger at bo hos os, får du meget mere end bare et hyggeligt hostel med en fantastisk beliggenhed. Vidste du, at vores gæster også nyder godt af en række eksklusive fordele, såsom rabat hos Tivoli og GoBoat og mange flere? Tag et kig på vores liste over samarbejdspartnere og se, hvad du kan få glæde af under dit næste ophold!
Læs mere

Vaskeri

Har du brug for at vaske dit tøj under dit ophold, kan du benytte dig af vores vaskeri i underetagen. Vi har vaskemaskiner og tørretumblere, som kan lejes for et mindre beløb. Betaling foretages i receptionen - spørg venligst her for pris.
Læs mere

Gæstekøkken

Det er ikke tilladt at lave mad eller at spise på værelserne, men i stueetagen står vores køkken til rådighed for hostellets gæster. Her er du velkommen til at lave morgenmad, frokost eller aftensmad, som du selv har købt ind til. Når du har tilberedt din mad, kan du nyde den ved spisebordene. Vores køkken er praktisk, funktionelt og fuldt udstyret med diverse køkkenredskaber. Der er god plads til, at flere kan lave mad på samme tid. OBS! Hver dag mellem kl. 13.30-14.00 vil køkkenet være lukket grundet rengøring. Gæstekøkkenet er forbeholdt enkeltpersoner og familier. Grupper på over 10 personer kan desværre ikke anvende køkkenet - dog kan der gives særlig adgang i enkeltstående tilfælde. Forespørgsel derom henvendes til gb@cphhostel.dk.
Læs mere

Leje af diverse

Ved henvendelse i receptionen kan du leje forskellige remedier, som du kan få brug for under dit ophold her hos os. Det gælder både hårtørrer, strygebræt, hængelås, cykler, paraplyer, klapvogn til børn, m.m. Ønsker du at leje noget at nedenstående, skal du henvende dig i receptionen.
Læs mere

Opholdsrum

Foruden at opholde dig på eget værelse eller i egen lejlighed, kan du finde dig til rette på vores fællesarealer, hvor du kan både se tv, spille brætspil, udfordre dine medrejsende i bordfodbold, bordtennis eller pool-billiard. Vi har også løbende events i vores café og bar BAR50, som du kan deltage i, når du bor her. Og endelig har vi en bogreol, som du kan fordybe dig i, mens du er her.
Læs mere

Børnecafé

Leder du efter en børne- og babyvenlig café i København - så er du kommet til det rette sted. I vores café - BAR50 her på Danhostel Copenhagen City, er der altid plads til børn - i alle aldre. I caféen har vi legehjørne, der stilles frem ved henvendelse i baren, og der er legeområde i underetagen. Mødregrupper er også meget velkomne, hvis du ikke lige orker at bage kage og snitte frugtstænger efter en lang nat (se mere nederst på siden). Med andre ord - her er plads til alle! Vi har højstole, børnevenlig mad og drikke samt puslefaciliteter. Og skal du have varmet babymad eller sutteflasker, kan vi også hjælpe med det. Du er velkommen til at amme dit barn - og der er plads til at tage barnevognen med helt ind. Der er nemlig ramper både ved indgangen fra gaden og indgangen til caféen.
Læs mere

Børnevenligt hostel

Vi elsker at få besøg af børn her på Danhostel Copenhagen City! Derfor har vi også indrettet vores faciliteter derefter. F.eks. har vi legerum i underetagen med legetøj. Vi arrangerer ofte skattejagter for børn, deltager ofte i børnenes kulturnat og har klapvogne, børnesenge, højstole, m.m. tilgængeligt. Og det kan du læse meget mere om her.
Læs mere

Linned og håndklæder

Sengelinned og et håndklæde er altid inkluderet i værelsesprisen. Har du booket en seng på fællesværelse, et standard- eller standard+ værelse bliver linned og et håndklæde udleveret ved receptionen i en bæredygtig mulepose, når du checker ind. Har du booket en ferielejlighed er linned og håndklæder allerede klar til dig i lejligheden – og sengen er redt! Muleposerne med sengelinned skal ved afrejse returneres i vores deponeringsskabe/vogne i lobbyen. Muleposerne er skabt af kasserede tekstiler som derved får nyt liv, og når du returnerer muleposen, hjælper du os med at skåne miljøet for store mængder plastikaffald. Ekstra linned og håndklæder kan altid lejes i receptionen. Vi gør opmærksom på, at soveposer ikke må anvendes, og at der ydermere pålægges en afgift på 500 kr. per person, hvis sengelinned ikke benyttes på sengene.
Læs mere

Taxaservice

Skal du bruge en taxa under dit ophold, kan vi hjælpe dig med at bestille og indhente priser for dig. Vi har et samarbejde med det bæredygtige taxaselskab Viggo, hvor du kører i lækre el-biler. Vi har faste, lave takster til bl.a. lufthavnen. Henvend dig i receptionen, eller spørg vores digitale receptionist Lia, hvis du ønsker taxaservice. Viggo er indtil videre Danmarks eneste 100% bæredygtige taxaselskab. Alle biler er el-biler, fx nye Tesla 3 eller S modeller samt Jaguar I Pace. Alle vognmænd og chauffører er screenet og alle skal gennemgå et service & VIP kursus for at kunne blive tilknyttet Viggo.
Læs mere

Husregler

Vi har visse regler, som vi beder alle vores gæster overholde af hensyn til andre gæster samt personalet. Har du spørgsmål til husreglerne, beder vi dig kontakte os på mail rec@cphhostel.dk.
Læs mere

Dyr

Hunde er tilladt på private værelser, men ikke på fællesværelser eller i vores lejligheder. Det koster kr. 150,- i tillæg pr. hund pr. ophold (af max 7 dages varighed. Herefter koster det kr. 150,- pr. uge). Du kan tilvælge hundetillæg, når du booker dit ophold her på hjemmesiden. Vi tillader ikke andre dyr på hostellet. Så har du et hamster, en kat, en skildpadde eller andet, beder vi dig om at lade det blive hjemme.
Læs mere

FAQ

Her er vores mest stillede spørgsmål.


Hvornår er check-ind/ud?
Check-ind fra kl. 14:00
Check-ud:

Fællesværelser: senest kl. 10:00
Standard privatværelser: senest kl. 10:00
Standard+ privatværelser: senest kl. 12:00
Lejligheder: senest kl. 12:00

Har du ikke sen check-ud kl. 12, kan det tilkøbes for 200 kr. ved privatværelser og 75 kr. ved seng på fællesværelse.
Hvornår betaler jeg for min booking?

Booker du online på vores egen hjemmeside, betaler du med det samme via DIBS. Booker du via telefon eller via mail, modtager du en bekræftelse med vores betingelser og betalingsinstruktioner.

Kontroller altid, om du reserverer et ophold, som kan afbestilles uden omkostninger før en bestemt dato, eller om du reserverer til en ikke-refunderbar pris.

Afbestillingsregler

Rettidig afbestilling kan foretages frem til kl. 18.00 dagen før ankomst (lokal tid). Afbestilles reservationen senere end dette, opkræves summen af første nat. Husk derfor venligst at afbestille i god tid.

Non-refundable reservationer kan ikke afbestilles eller ændres. Det fulde beløb opkræves i købsøjeblikket og refundering er ikke mulig.

For grupper over 10 personer er der andre gældende afbestillingsregler. Venligst kontakt gb@cphhostel.dk for mere information. 

Er bookingen bestilt via en tredjepart (fx. Expedia, Booking.com, mfl.), skal du være opmærksom på, at andre regler for afbestilling kan være gældende.

Har I en hæveautomat (ATM) og valutaveksling?

Vi har en hæveautomat i underetagen, hvor du kan hæve kontanter - tag trappen, som du finder i vores café BAR50, og følg skiltene.

Du kan veksle valuta (kun sedler) i receptionen. Vi kan veksle pund, Euro og dollars.

Glemte sager

Har du mistet noget, som du tænker kan være glemt her på vores hostel under dit ophold, kan du kontakte os på rec@cphhostel.dk. Her skal du fortælle os, hvad du har glemt. Herefter vil vi se, om det matcher en af delene i vores kasse med glemte sager. Hvis det gør, kontakter vi dig med den videre proces.

Vil du donere dine glemte sager?

Har du glemt noget, som du ikke ønsker at få retur, vil vi med glæde donere det til nogen, der kunne have brug for det. Det gør vi som et led i vores mission om at være et bæredygtigt hostel.

 

Aldersbegrænsning

Børn og unge under (og inkl.) 15 år, må kun bo på Danhostel Copenhagen City i følgeskab med en voksen. Unge på 16 og 17 år må gerne bo på vandrehjemmet alene, såfremt Danhostel Copenhagen City i forvejen har modtaget en bekræftelse fra en forælder/værge med dennes accept på, at den/de unge må bo alene her.

Vi gør opmærksom på, at børn under 18 år, selvom de er i følgeskab med voksne, ikke må bo på fællesværelser. Vi henstiller til, at man i stedet booker et privat værelse eller en lejlighed.

Handicapvenlighed

Danhostel Copenhagen City er handicapvenligt og kan derfor uden problemer benyttes af kørestolsbrugere. Der er rampe ved hovedindgangen og elevator til samtlige etager i huset, ligesom at knapper, nøglekortlæsere mv. er placeret i en højde, som kan nås af kørestolsbrugere. Kørestolsbrugere har endvidere mulighed for at booke ekstra store værelser med ekstra store badeværelser, således at kørestolsbrugeren nemt kan bevæge sig rundt. Ønskes et kørestolsvenligt værelse, bedes du kontakte os på rec@cphhostel.dk, da det forudsætter, at et sådant værelse er ledigt.

Hvad er forskellen på Standard og Standard+?

Vores private værelser og fællesværelser kan enten bookes som standard eller standard+.

Standard værelser har almindelig check-ud kl. 10:00.

Booker du et Standard+ værelse, bor du på en af vores øverste etager med en flot udsigt over København. Derudover har du sen check-ud kl. 12:00.

Standard+ koster et ekstra beløb pr. værelse pr. nat.

Se priser for de enkelte værelser, når du booker her.

Book her