Børnevenligt hostel

Vi elsker at få besøg af børn her på Danhostel Copenhagen City! Derfor har vi også indrettet vores faciliteter derefter. F.eks. har vi legerum i underetagen med legetøj. Vi arrangerer ofte skattejagter for børn, deltager ofte i børnenes kulturnat og har klapvogne, børnesenge, højstole, m.m. tilgængeligt. Og det kan du læse meget mere om her.
Babycafe 007 1575X1050

Et hostel ophold med børn

Et barn under 3 år kan indkvarteres i eksisterende senge på private værelser uden beregning. Ønskes en barneseng under opholdet, kan denne lejes inkl. lagen, pude og dyne for 75 kr. pr. ophold. Der er højst plads til 1 barneseng pr. værelse.

Vi tilbyder også leje af klapvogn under ophold for 50 kr. pr. dag.

Vi har desuden et antal cykler med barnesæde påmonteret. Disse cykler kan lejes til 120 kr. pr. dag.

I underetagen finder du et legerum med legetøj til børn i alle aldre. Derudover har vi brætspil i caféen, som kan bruges kvit og frit.

Se vores familieværelser Opholdsrum
20240322 122319924 Ios

Skoleferierne byder på krea og traditioner

I alle skoleferierne laver vi særligt sjov og ballade for børn og barnlige sjæle. Det kan være alt fra konkurrencer til skattejagter, kreahjørner og specielle drinks på tilbud i caféen kun til børn.

Så rejser du til København i vinterferie, sommerferie, efterårsferie, til påske eller til jul, så har vi ofte temaer for børn. F.eks. kører vi Halloween tema i efterårsferien og påskejagt til påske.

Til jul er er pyntet op, og vil julehygger også med børnene.

Derudover har vi flere gange deltaget i børnenes kulturnat og alm. kulturnat, og til større events i København laver vi også sjov for børn, f.eks. under EM eller Tour de France i København.

Det er smadderhyggeligt! Kom og vær med!

Book et ophold her Børnecafé
Book her