Børnecafé

Leder du efter en børne- og babyvenlig café i København - så er du kommet til det rette sted. I vores café - BAR50 her på Danhostel Copenhagen City, er der altid plads til børn - i alle aldre. I caféen har vi legehjørne, der stilles frem ved henvendelse i baren, og der er legeområde i underetagen. Mødregrupper er også meget velkomne, hvis du ikke lige orker at bage kage og snitte frugtstænger efter en lang nat (se mere nederst på siden).

Med andre ord - her er plads til alle!

Vi har højstole, børnevenlig mad og drikke samt puslefaciliteter. Og skal du have varmet babymad eller sutteflasker, kan vi også hjælpe med det. Du er velkommen til at amme dit barn - og der er plads til at tage barnevognen med helt ind. Der er nemlig ramper både ved indgangen fra gaden og indgangen til caféen.

Godt at vide

Åbent Alle ugens dage 7-24
Amning Tilladt
Puslebord Ja
Barnevogne Tag den bare med ind!
Højstole Ja
Legetøj Spørg - så stiller vi det op til jer!
Lokation Midt i København
Børn i Byen rabat Ja

Vi anbefaler, at I kommer efter kl. 10, da vi kan have travlt med hostelletes morgenmadsgæster indtil da. Men I er altid velkomne. Sig til i baren, at I ønsker legehjørne. Så stiller vi det op til jer. God fornøjelse!
Babycafe 046 1575X1050

Tag mødregruppen med!

At vi er en børnevenlig café betyder, at der selvfølgelig også skal være plads til alle mødrene. I kan mødes hos os i stedet for at mødes privat. Ligesom det er oplagt at lægge et besøg ind, hvis I ønsker at få noget mad eller drikke efter I har været i byen til diverse børneaktiviteter. Vi er altid klar til at byde jer velkomne i caféen, hvor I kan nyde frugtboks, sandwich, eller bare kaffe og kage. Husk at reservere bord senest 30 minutter inden jeres besøg på tlf. 33 11 85 85.
Kontakt os
Image00023 (1)

Stempelkort - få en valgfri drikkevare gratis!

Vi har gode priser på mad og drikke i vores café. Nyd en varm kop kaffe fra 18 kr., en lækker cookie for 10 kr., eller prøv en af vores hjemmelavede retter (serveres varm eller kold) fra kun 40 kr. Husk at få et stempelkort, når du køber drikkevarer i vores Børnecafé. Så får du en valgfri drikkevare gratis efter 6 køb. Er du typen, der glemmer dit stempelkort, så kan du få det opbevaret hos os med dit navn på - så finder vi det frem, når du kommer igen. Pris: Gratis
Se vores menukort her

Børn i Byen klubben: 20% på alt i caféen

Er du medlem af Børn i Byen Klubben, får du 20% på alt i vores café. Du skal blot huske at vise os dit medlemskort (via Børn i Byen app'en), når du betaler.

Læs mere om Børn i Byen klubben her
Boernecafé Kage Daab

Barnedåb og navngivningsfest

Leder du efter et sted til at holde barnedåb, navngivningsfest, børnefødselsdag eller andre events, tilbyder vi at holde det hos os. Vi dækker op til jer og sørger for mad og drikke til arrangementet, som vi skræddersyer efter ønsker fra jer. Vi kan også arrangere overnatning i forbindelse med barnedåben, enten før eller efter arrangementet, eller for gæster der kommer langvejs fra. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Læs mere om private arrangementer i BAR50 her Eller kontakt os med det samme
Book her