Bagageopbevaring

Mange har behov for opbevaring af deres baggage i forbindelse med ophold her hos os. Læs her om vores muligheder for opbevaring af bagage både før, under og efter dit ophold.
På værelset Skabe
Før check-in Spørg i receptionen
Ved afrejse 25 kr. pr. person

Du kan leje en hængelås i receptionen til skabene på værelset.

Før check-ind

Hvis du ankommer tidligt og før check-in kl. 14:00, kan du stille din bagage i et aflåst rum i stueetagen på eget ansvar. Henvend dig i receptionen, hvis du ønsker at benytte dig af denne mulighed.

Under dit ophold - på værelset

På de fleste værelser er der skabe, som kan låses med en hængelås. Hængelåse kan lejes eller købes i receptionen. Hængelåse koster 20 kr. at leje eller 50 kr. at købe. Du er også velkommen til at medbringe din egen hængelås.

Ved afrejse

Enkeltrejsende og familier kan opbevare bagage for 25 kr. pr. person ved afrejse. Henvend dig i receptionen.

Da vi har begrænset antal plads, kan vi desværre ikke garantere opbevaring. På travle dage kan det forekomme, at vores bagagerum er fyldt, derfor samarbejder vi med LuggageHero. Her kan du nemt og hurtigt finde et andet sted i byen, hvor du kan opbevare din bagage. Opstartsprisen lyder på 2€ (ca. 15 kr.) og derefter 1€ (ca. 8 kr.) i timen. Find det sted, som passer dig bedst på LuggageHero.com.

Grupper

Rejser du som en del af en gruppe, skal du/I kontakte os på forhånd, både hvis I ankommer før kl. 14:00, eller hvis I ønsker bagageopbevaring efter afrejse. Læs mere her eller kontakt os på gb@cphhostel.dk, så vi kan tilrettelægge jeres bagageopbevaring.

Book her