Grupper

Vi har over 19 års erfaring med håndtering af overnatning til grupper, store som små. Hos os bor I lige i hjertet af byen, i gåafstand til Hovedbanegården. Vi skræddersyer jeres ophold, så det passer helt efter jeres ønsker - og skulle I have behov, hjælper vi også rigtig gerne med koordinering af buskørsel, sightseeing, måltider og madpakker.

Gruppebooking

Åbent Mandage-fredage kl. 8:00-16:00

Bemærk venligst at alle bookinger, eller ændringer til nuværende bookinger, skal ske via e-mail. Vi modtager ikke bookinger og ændringer over telefon.

Gruppebooking - overnatning til flere end 20 personer

På Danhostel Copenhagen City har vi i alt 1.040 senge fordelt på 192 værelser og 5 lejligheder, og vi har dermed kapacitet til at byde både små og helt store grupper velkommen. Alle vores værelser har privat badeværelse, og linned er altid inklusiv til vores grupper.

Vores hostel er meget populært blandt grupper - og vi rummer alle slags: folkeskoleklasser, gymnasieklasser, lejrskoler, sportshold, spejdere, virksomheder, polterabender, udenlandske grupper m.fl.

Vi ved derfor lige præcis, hvordan vi skal forholde os til hver af dem. Det betyder, at holdlederen, hvad end denne er lærer, chef, forælder eller noget helt fjerde, kan vide sig sikker på, at gruppen er i gode hænder. Vi skræddersyr gerne jeres ophold, så det passer til netop jeres behov og ønsker.

Vores mange års erfaring i at håndtere grupper i alle størrelser betyder, at vi kan imødekomme langt de fleste forespørgsler. Vi har hvad der skal til for at få jeres ophold til at fungere optimalt, og vi hjælper eksempelvis gerne med koordinering af måltider (enten i huset eller til at tage med), koordinering af buskørsel, gode råd til ture og sightseeing i København og meget mere.

Send os en gruppeforespørgsel

Skole- og gruppenyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for skoler og grupper og modtag relevante mails om begivenheder, nyheder, gode priser og konkurrencer.

Vi sender nyhedsbrev ud få gange om året, og du kan altid afmelde dig igen.

Tilmeld dig her

Sådan foregår jeres gruppeophold

Her kan du få svar på alt det praktiske, som alligevel har en stor betydning, når man rejser som gruppe. Finder du ikke det, du søger, så skriv til os på gb@cphhostel.dk.


Morgenmad

Morgenmadsbuffeten kan bestilles til alle ugens dage i tidsrummet 07.00 – 10.00 for 95 kr. per person per dag (halv pris for børn under 12 år).

Nyd blandt andet hjemmelavet chia grød med kompot, skyr med friske bær, frugt og grønt, friskbagt brød, ost og pålæg, og meget mere! Inkluderet er også kolde og varme drikke, samt vores bæredygtige tiltag ’Bugs for breakfast’.

Buffeten er inklusiv pladsreservation i vores café og bookes i intervaller af 30 minutters varighed. Vi beder vores gæster om at overholde den bookede tid. Dette gælder også grupper.

Ønsker I at få morgenmaden som take-away, bedes I kontakte os på forhånd.

Frokost

Frokostbuffet kan bestilles mandag-fredag af grupper på minimum 25 betalende personer. Lørdag og søndag kun på forespørgsel.

Skal I på farten hele dagen? Grupper på minimum 20 betalende personer kan bestille en frokostpakke tirsdag-lørdag (1 sandwich, 1 stk. frugt og 1 flaske vand) for 75 kr. pr. person - så er der tid til lidt ekstra sightseeing!

Aftensmad

Aftensmad kan bestilles mandag-fredag til grupper på minimum 25 personer. Lørdag og søndag kun på forespørgsel.

OBS: Grupper skal forudbestille forplejning minimum 14 dage i forvejen på gb@cphhostel.dk

Ankomsttidspunkt

Check ind er fra kl. 14.00 på ankomstdagen.

Når I rejser som gruppe, bedes I altid melde jeres ankomsttidspunkt - på denne måde kan vi sørge for at tage bedst muligt imod jer og sørge for, at der vil være et sted til jeres bagage, hvis I skulle ankomme før check-ind.

Afrejse og bagageopbevaring

Check ud er senest kl. 10.00 på standard værelser og senest kl. 12.00 på standard+ værelser. 

Hvis I først skal rejse fra København senere på dagen, kan der arrangeres bagageopbevaring mod betaling. Grupper kan enten vælge at lave en sen check-ud på et af deres værelser til kl. 12.00 for 200 kr., eller leje et værelse en ekstra nat, sådan at bagagen kan opbevares hele dagen.

Det er desværre ikke muligt for grupper at benytte bagagerummet ved afrejse. Hvis bagageopbevaring ikke er arrangeret inden ankomst, kan dette arrangeres ved henvendelse i receptionen, såfremt det er muligt.

Sengelinned og håndklæder

Sengelinned og et håndklæde er inkluderet til alle gæster og bliver udleveret ved check ind i en bæredygtig mulepose, som du også returnerer i vores deponeringsskabe i lobbyen ved afrejse.

Ekstra linned og håndklæder kan altid lejes i receptionen.

Vi gør opmærksom på, at soveposer ikke må anvendes, og at der ydermere pålægges en afgift på 500 kr. pr. person, hvis sengelinned ikke benyttes på sengene.

Ophold og husregler

Har du booket et gruppeophold, bedes du huske at læse husreglerne her.
Heri står al vigtig information til netop din gruppe.

Instagram takeover

Hos os har I mulighed for at overtage vores Instagram, mens I bor hos os. Det gør I naturligvis i samarbejde med os. Vi aftaler på forhånd, hvad jeres fokus skal være.

Læs mere her

Instagram takeover

Vil du og din gruppe overtage vores Instagram, mens I bor her? Vis vores følgere, hvordan et gruppeophold er her på Danhostel Copenhagen City. Vi giver god plads til sjov og ballade, og I styrer helt selv indhold inden for få, simple rammer.

Læs mere her
Book her