Grupper

STORE GRUPPER

GRUPPEBOOKING

Gruppebooking (mere end 10 personer):

På Danhostel Copenhagen City har vi i alt 1.020 senge fordelt på 192 værelser, og vi har dermed kapacitet til at byde både små og helt store grupper velkommen.

Vi skræddersyr gerne jeres ophold, så det passer til netop jeres behov og ønsker. Vores mange års erfaring i at håndtere grupper i alle størrelser betyder, at vi kan imødekomme langt de fleste forespørgsler.

Vi har, hvad der skal til for at få jeres ophold til at fungere optimalt, og vi hjælper eksempelvis gerne med koordinering af måltider (enten i huset eller til at tage med), koordinering af buskørsel, gode råd til ture og sightseeing i København og meget mere.

Når I ankommer på hostellet står en af vores kompetente medarbejdere klar til at byde jer velkommen og til at give hele gruppen information om de praktiske forhold, hvordan hostellet og dets faciliteter fungerer, og så videre. Vi modtager mange forskellige grupper: folkeskoleklasser, gymnasieklasser, lejrskoler, spejdere, virksomheder, polterabender, udenlandske grupper med flere, og vi ved lige præcis, hvordan vi skal forholde os til hver af dem. Det betyder, at holdlederen, hvad end denne er lærer, chef, forælder eller noget helt fjerde, kan vide sig sikker på, at gruppen er i gode hænder.

Kontakt vores gruppebooking for mere information eller et uforpligtende tilbud på overnatning:
Telefon: + 45 33 18 83 38
Mail: gb@cphhostel.dk                    

BLIV KONTAKTET

MAD

EN DEJLIG DAG BEGYNDER MED ET LÆKKERT MORGENMÅLTID - DET GØR DEN OGSÅ HOS OS!
Vi serverer en lækker og indbydende morgenbuffet hver morgen alle ugens dage fra 7-10.
Buffeten indeholder blandt andet ost, 3 slags pålæg, frugt og grønt, cornflakes, havregryn, müsli og friskbagt brød.
Inkluderet er også 2 slags juice, mælk, youghurt, kaffe og the.
Morgenbuffeten koster 75 kr. for voksne og 37,50 kr. for børn under 12 år ved forudbestilling, ved bestilling på dagen er der tillæg på 10 kr. pr person.

FROKOST
Frokostbuffet kan bestilles af grupper på minimum 20 personer.
Skal I på farten hele dagen? Grupper kan bestille en Lunch Pack (1 sandwich, 1 stk frugt og 1 flaske vand) for 65 kr. pr. person - så er der tid til lidt ekstra sightseeing!
I har også mulighed for selv at smøre madpakke fra morgenmadsbuffeten for kun 50 kr. pr. person eksklusiv drikkevarer.

AFTENSMAD
Aftensmadsbuffet kan bestilles til grupper på minimum 20 personer. 

OBS: Grupper skal forudbestille forplejning minimum 14 dage i forvejen på gb@cphhostel.dk. 

OPHOLDET

Ankomsttidspunkt:
Check ind er fra kl. 14.00 på ankomstdagen.

Grupper bedes altid melde deres ankomsttidspunkt - på denne måde kan vi sørge for at tage bedst muligt imod dem, og sørge for at der, hvis de ankommer inden kl. 14.00, vil være et sted de kan sætte deres bagage. 

Afrejse samt bagageopbevaring ved afrejse: 
Check ud er senest kl. 10.00 på standard værelser og senest kl. 12.00 på standard+ værelser. 

Hvis I først skal rejse fra København senere på dagen kan der arrangeres bagageopbevaring mod betaling. Grupper kan enten vælge at lave en late check out på et af deres værelser til kl. 12.00 for 200 kr., eller leje et værelse en ekstra nat, sådan at bagagen kan opbevares hele dagen. Det er desværre ikke muligt for grupper at benytte bagagerummet ved afrejse. 
Hvis bagageopbevaring ikke er arrangeret inden ankomst, kan dette arrangeres ved henvendelse i receptionen, såfremt det er muligt.

 

GRUPPER

Lejrskoler

Her på Danhostel Copenhagen City får vi ofte lejrskoler på besøg, da stedets omgivelser er helt ideelle til dette. Vandrerhjemmet ligger helt centralt i København, så I har nemt til alle de attraktioner, som I er kommet til byen for at opleve, og hurtigt kan vende hjem igen og sove trygt oven på en begivenhedsrig dag. Vi sørger for alt i forplejning tilpasset jeres gruppes behov, så jeres lejrskole  bliver helt, som I kunne tænke jer.

Ønsker I at medbringe madpakker på turen ud i København kan dette også arrangeres. I vores stueetage har vi forskellige aktiviteter som bl.a. bordtennis, bordfodbold og TV så børnene kan underholde sig selv og hinanden.

Gymnasieklasser

Vi har mange års erfaring med overnatninger for gymnasieklasser på Danhostel Copenhagen City og ved derfor, hvad det indebærer at arrangere grupperejser for disse aldersgrupper.

Vi forsøger altid at indlogere grupper så samlet som muligt, så lærerne kan være tæt på eleverne. Vi strikker jeres ophold sammen som det passer jer bedst – med eller uden forplejning – alt afhængig af præferencer og budget. Vi har et dejligt café/bar område med muligheder for at sidde og hygge sig i løbet af dagen og om aftenen. Vi er 24 timer åbent, og vores reception er altid bemandet. 

Firmaarrangementer

Skal I holde møde, invitere firmaet på tur, eller mangler I overnatning i København i forbindelse med et firmaarrangement er Danhostel Copenhagen City det oplagte valg. I forbindelse med dette tilbyder vi naturligvis også en dejlig seng at sove i for gæsterne samt en lang række faciliteter og forplejningsmuligheder, der kan tilpasses virksomhedens ønsker. Ud over morgenmadsbuffet kan vi sørge for en frokost- eller aftenmadsordning, hvis det aftales i god tid. Vi garanterer, at priserne er rimelige i forhold til firmaets budget. 

Firmaovernatning

Her på Danhostel Copenhagen City har vi ofte overnatning af virksomheder, som skal deltage i forskellige arrangementer og konferencer i København. Vi tilbyder budgetvenlige, men lækre privatværelser fra 1-10 personer, alle med privat og lækkert badeværelse, døgnåben reception samt lækker morgenmadsbuffet. Vores helt nyrenoverede cafe og bar i flot design og lækre materialer er de perfekte rammer for hyggelige stunder, og private events kan arrangeres. Fra vores værelser på de øverste etager tilbyder vi desuden byens bedste udsigt!

Sportsklubber

Skal I have fodboldklubben på tur, skal I være med i et stævne eller konkurrence i København? Danhostel Copenhagen City dækker alle behov og tilbyder budgetvenlige løsninger med overnatning for diverse sportsklubber. Kontakt os venligst hvis I skal præstere og har brug for særlige ting på morgenmads-, frokost- eller aftenbordet, så vil vi være behjælpelige med dette.  

Vores døgnåbne reception sikrer, at I kan komme og gå som det passer jer døgnet rundt. Tidlig morgenmad samt sen aftensmad kan også arrangeres så det passer sammen med jeres program. Vi er altid åbne for at imødekomme netop jeres behov!

Studerende/udvekslingsstuderende

Mangler i et sted for jeres  udvekslingsstuderende til overnatning eller måske en midlertid bolig? Her hos Danhostel Copenhagen City har vi stor erfaring med at tage imod udvekslingestuderende, få dem til at føle sig tryg og ikke mindst guide dem til Københavns diverse fantastiske attraktioner. Hvis der søges en midlertidig bolig, kan vi skræddersy opholdet, som det ønskes. Dette indebærer bl.a. lækker morgenmadsbuffet hver morgen samt sandwich til madpakken. Den studerende kan også frit bruge vores gæstekøkken, som indeholder alle de nødvendige hvidevarer.

Tips og ture til grupper

Få inspiration til hvad I kan lave som gruppe i København – vi har samlet de  bedste tips og ture her, lige til at udskrive og tage med på farten.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top