Sportsklubber

Skal I på tur til København med fodboldklubben, håndboldklubben, danseholdet, gymnastikholdet eller noget helt andet, er I mere end velkomne hos Danhostel Copenhagen City. Her får I helt ideelle faciliteter at vende hjem til, når I er i hovedstaden i forbindelse med stævner, konkurrencer eller lignende.

Gruppebooking

Åbent Mandage-fredage kl. 8:00-16:00

Bemærk venligst at alle bookinger, eller ændringer til nuværende bookinger, skal ske via e-mail. Vi modtager ikke bookinger og ændringer over telefon.

Gode muligheder for overnatning til sportsklubber

Vi har mange års erfaring med overnatning for sportsklubber, og derfor kender vi alt til de typiske behov for et sådant ophold.  

Vi gør vores yderste for at imødekomme jeres ønsker og laver selvfølgelig en rimelig aftale med jer i forhold til jeres budget for overnatning og forplejning.

Vi sørger for de gode måltider, I ønsker

Når I skal præstere til sportsstævnet eller –konkurrencen, er det vigtigt, at I får den helt rigtige mad både før og efter. Vi sørger så vidt, som det overhovedet er muligt, for at imødekomme jeres specifikke ønsker for måltider både i forhold til tider, mængder og råvarer. Vi serverer morgenmad hver dag og også gerne frokost og aftensmad efter aftale.

Vi arrangerer det hele, så det passer med jeres aktiviteter. Når de værste strabadser er overstået, har vi også et dejligt café- og barområde, hvor I kan slå jer ned, slappe af og hygge jer som hold oven på dagens præstationer.

Vores café og bar - BAR50 Læs mere om vores morgenmad

Nyd godt af vandrerhjemmets centrale placering

På vandrerhjemmet kan I altid få al den rådgivning, I har brug for mht. transportmuligheder og oplagte attraktioner for jeres hold i København. Det hele ligger helt tæt på. Receptionen på Danhostel Copenhagen City har åbent 24 timer i døgnet. Så kan I komme til og fra stedet, som det passer jer. Vores fornemmeste opgave er at imødekomme jeres behov under opholdet, og vi nyder at kunne give jer en god, personlig service.
Send os en gruppeforespørgsel Faciliteter

Sådan foregår jeres gruppeophold

Her kan du få svar på alt det praktiske, som alligevel har en stor betydning, når man rejser som gruppe. Finder du ikke det, du søger, så skriv til os på gb@cphhostel.dk.


Morgenmad

Morgenmadsbuffeten kan bestilles til alle ugens dage i tidsrummet 07.00 – 10.00 for 95 kr. per person per dag (halv pris for børn under 12 år).

Nyd blandt andet hjemmelavet chia grød med kompot, skyr med friske bær, frugt og grønt, friskbagt brød, ost og pålæg, og meget mere! Inkluderet er også kolde og varme drikke, samt vores bæredygtige tiltag ’Bugs for breakfast’.

Buffeten er inklusiv pladsreservation i vores café og bookes i intervaller af 30 minutters varighed. Vi beder vores gæster om at overholde den bookede tid. Dette gælder også grupper.

Ønsker I at få morgenmaden som take-away, bedes I kontakte os på forhånd.

Frokost

Frokostbuffet kan bestilles mandag-fredag af grupper på minimum 25 betalende personer. Lørdag og søndag kun på forespørgsel.

Skal I på farten hele dagen? Grupper på minimum 20 betalende personer kan bestille en frokostpakke tirsdag-lørdag (1 sandwich, 1 stk. frugt og 1 flaske vand) for 75 kr. pr. person - så er der tid til lidt ekstra sightseeing!

Aftensmad

Aftensmad kan bestilles mandag-fredag til grupper på minimum 25 personer. Lørdag og søndag kun på forespørgsel.

OBS: Grupper skal forudbestille forplejning minimum 14 dage i forvejen på gb@cphhostel.dk

Ankomsttidspunkt

Check ind er fra kl. 14.00 på ankomstdagen.

Når I rejser som gruppe, bedes I altid melde jeres ankomsttidspunkt - på denne måde kan vi sørge for at tage bedst muligt imod jer og sørge for, at der vil være et sted til jeres bagage, hvis I skulle ankomme før check-ind.

Afrejse og bagageopbevaring

Check ud er senest kl. 10.00 på standard værelser og senest kl. 12.00 på standard+ værelser. 

Hvis I først skal rejse fra København senere på dagen, kan der arrangeres bagageopbevaring mod betaling. Grupper kan enten vælge at lave en sen check-ud på et af deres værelser til kl. 12.00 for 200 kr., eller leje et værelse en ekstra nat, sådan at bagagen kan opbevares hele dagen.

Det er desværre ikke muligt for grupper at benytte bagagerummet ved afrejse. Hvis bagageopbevaring ikke er arrangeret inden ankomst, kan dette arrangeres ved henvendelse i receptionen, såfremt det er muligt.

Sengelinned og håndklæder

Sengelinned og et håndklæde er inkluderet til alle gæster og bliver udleveret ved check ind i en bæredygtig mulepose, som du også returnerer i vores deponeringsskabe i lobbyen ved afrejse.

Ekstra linned og håndklæder kan altid lejes i receptionen.

Vi gør opmærksom på, at soveposer ikke må anvendes, og at der ydermere pålægges en afgift på 500 kr. pr. person, hvis sengelinned ikke benyttes på sengene.

Ophold og husregler

Har du booket et gruppeophold, bedes du huske at læse husreglerne her.
Heri står al vigtig information til netop din gruppe.

Instagram takeover

Hos os har I mulighed for at overtage vores Instagram, mens I bor hos os. Det gør I naturligvis i samarbejde med os. Vi aftaler på forhånd, hvad jeres fokus skal være.

Læs mere her

Book her