Gymnasieklasser

Giv din gymnasieklasse en studietur, der sparker r...! Vi har over 19 års erfaring med overnatning til gymnasieklasser, der skal på studietur til København, og vi elsker at få besøg af jer. Vi skræddersyer opholdet til jer og ligger lige i midten af det hele - i gåafstand til Hovedbanegården, hvor I formentlig lander med toget.

Gruppebooking

Åbent Mandage-fredage kl. 8:00-16:00

Bemærk venligst at alle bookinger, eller ændringer til nuværende bookinger, skal ske via e-mail. Vi modtager ikke bookinger og ændringer over telefon.

Det optimale hostel for gymnasieklasser

Danhostel Copenhagen City er ofte besøgt af gymnasieklasser på studietur i København. Vandrerhjemmet giver de helt perfekte muligheder både i forhold til at komme rundt til storbyens mange attraktioner, samt at vende hurtigt hjem igen til en tryg og sikker overnatning. Når man er på tur med gymnasieklassen, skal der opleves en masse, og derfor vil I nyde godt af ikke at skulle bruge en masse tid på transport. Beliggenheden er central, men også sikker og tryg for vores gæster.

I kan få overnatning til gymnasieklassen til særdeles favorable priser, og vi bestræber os altid på at have hele skolegruppen samlet i værelser på samme etage, så eleverne nemt kan have det sjovt med hinanden og have lærerne tæt ved.

På Danhostel Copenhagen City får I ikke kun overnatning, men også rig mulighed for at hygge jer i løbet af dagen og aftenen, når I holder fri fra studieturens planlagte aktiviteter. Vi har en god bar og café, der er oplagt til formålet. Vandrerhjemmet er åbent og bemandet 24 timer i døgnet, så I altid kan komme ind på jeres værelser.

Send os en gruppeforespørgsel Få tips til sightseeing og ture her

Forplejning og aktiviteter tilpasset jeres behov

Med udgangspunkt i jeres ønsker og budget strikker vi den helt ideelle overnatnings- og forplejningsløsning sammen for jer på studieturen.

Vi har mange års erfaring med overnatning for gymnasieklasser, så vi ved alt om, hvad sådan et ophold indebærer, og hvordan det fungerer bedst. Vi gør, hvad vi kan for at indlogere hele gruppen samlet på én etage, så I alle er tæt på hinanden.

Book med fordel i god tid for at være sikker på de bedste forhold. Vi hjælper gerne med både måltider, koordinering af bustransport samt gode råd om, hvilke steder i København der er gode at opleve. Så behøver I ikke tænke på andet end at hygge jer.

Læs mere om vores opholdsrum Se mere om vores café BAR50

Vil dine elever styre vores Instagram, mens I bor her?

Er dine elever over 15 år, kan de overtage vores Instagram, mens I bor her. Det er en sjov mulighed, som dine elever måske vil synes om. Der er ikke de store krav fra vores side, men kan med fordel organiseres som en del af jeres faglige indspark til turen.

Læs mere her

Sådan foregår jeres gruppeophold

Her kan du få svar på alt det praktiske, som alligevel har en stor betydning, når man rejser som gruppe. Finder du ikke det, du søger, så skriv til os på gb@cphhostel.dk.


Morgenmad

Morgenmadsbuffeten kan bestilles til alle ugens dage i tidsrummet 07.00 – 10.00 for 95 kr. per person per dag (halv pris for børn under 12 år).

Nyd blandt andet hjemmelavet chia grød med kompot, skyr med friske bær, frugt og grønt, friskbagt brød, ost og pålæg, og meget mere! Inkluderet er også kolde og varme drikke, samt vores bæredygtige tiltag ’Bugs for breakfast’.

Buffeten er inklusiv pladsreservation i vores café og bookes i intervaller af 30 minutters varighed. Vi beder vores gæster om at overholde den bookede tid. Dette gælder også grupper.

Ønsker I at få morgenmaden som take-away, bedes I kontakte os på forhånd.

Frokost

Frokostbuffet kan bestilles mandag-fredag af grupper på minimum 25 betalende personer. Lørdag og søndag kun på forespørgsel.

Skal I på farten hele dagen? Grupper på minimum 20 betalende personer kan bestille en frokostpakke tirsdag-lørdag (1 sandwich, 1 stk. frugt og 1 flaske vand) for 75 kr. pr. person - så er der tid til lidt ekstra sightseeing!

Aftensmad

Aftensmad kan bestilles mandag-fredag til grupper på minimum 25 personer. Lørdag og søndag kun på forespørgsel.

OBS: Grupper skal forudbestille forplejning minimum 14 dage i forvejen på gb@cphhostel.dk

Ankomsttidspunkt

Check ind er fra kl. 14.00 på ankomstdagen.

Når I rejser som gruppe, bedes I altid melde jeres ankomsttidspunkt - på denne måde kan vi sørge for at tage bedst muligt imod jer og sørge for, at der vil være et sted til jeres bagage, hvis I skulle ankomme før check-ind.

Afrejse og bagageopbevaring

Check ud er senest kl. 10.00 på standard værelser og senest kl. 12.00 på standard+ værelser. 

Hvis I først skal rejse fra København senere på dagen, kan der arrangeres bagageopbevaring mod betaling. Grupper kan enten vælge at lave en sen check-ud på et af deres værelser til kl. 12.00 for 200 kr., eller leje et værelse en ekstra nat, sådan at bagagen kan opbevares hele dagen.

Det er desværre ikke muligt for grupper at benytte bagagerummet ved afrejse. Hvis bagageopbevaring ikke er arrangeret inden ankomst, kan dette arrangeres ved henvendelse i receptionen, såfremt det er muligt.

Sengelinned og håndklæder

Sengelinned og et håndklæde er inkluderet til alle gæster og bliver udleveret ved check ind i en bæredygtig mulepose, som du også returnerer i vores deponeringsskabe i lobbyen ved afrejse.

Ekstra linned og håndklæder kan altid lejes i receptionen.

Vi gør opmærksom på, at soveposer ikke må anvendes, og at der ydermere pålægges en afgift på 500 kr. pr. person, hvis sengelinned ikke benyttes på sengene.

Ophold og husregler

Har du booket et gruppeophold, bedes du huske at læse husreglerne her.
Heri står al vigtig information til netop din gruppe.

Instagram takeover

Hos os har I mulighed for at overtage vores Instagram, mens I bor hos os. Det gør I naturligvis i samarbejde med os. Vi aftaler på forhånd, hvad jeres fokus skal være.

Læs mere her

Book her