Lejrskole

Giv dine elever den FEDESTE lejrskole til København - lige her hos os. Vi har over 19 års erfaring med lejrskoler, og vi elsker at få besøg af jer. Vi skræddersyer opholdet til jer og ligger lige i midten af det hele - i gåafstand til Hovedbanegården, hvor I formentlig lander med toget.

Gruppebooking

Åbent Mandage-fredage kl. 8:00-16:00

Bemærk venligst at alle bookinger, eller ændringer til nuværende bookinger, skal ske via e-mail. Vi modtager ikke bookinger og ændringer over telefon.

Kom billigt på lejrskole på Danhostel Copenhagen City tæt på Københavns mange muligheder

Vi er det ideelle vandrerhjem for lejrskoler, beliggende helt inde midt i København, så der hver dag på lejrskolens ophold er rig mulighed for at opleve byen og samtidig ikke skulle så langt, når dagens udflugter er slut. Beliggenheden er central, men også sikker og tryg for vores gæster.

I kan få overnatning til folkeskoleelever til særdeles favorable priser, og vi bestræber os altid på at have hele skolegruppen samlet i værelser på samme etage, så eleverne nemt kan have det sjovt med hinanden og have lærerne tæt ved.

Et lejrskoleophold på vores vandrerhjem er helt perfekt i forhold til attraktionerne i storbyen. Det kan være Tivoli, Den Lille Havfrue, Christiania, Christianshavn, Bakken, Zoologisk Have, Den Blå Planet, Rundetårn, Amalienborg og meget andet. I har kort til det hele, så I kommer ikke til at spilde en masse tid på kedelig transport.

Send os en gruppeforespørgsel Tips og ture

Forplejning og aktiviteter tilpasset jeres behov

Her på vores hostel kan vi sørge for alle måltider til jer. Vi kan stå for aftensmaden, så I ikke behøver ud igen efter en lang travl dag, og det er f.eks. også muligt at arrangere madpakker, hvis I ønsker at tage mad med ud på jeres ture i København. Det hele er op til jer.

Helt ideelt til skoleophold har vi desuden en hyggelig underetage med bordtennis og bordfodbold, airhockey, pool-billiard, m.m. samt en moderne café og lounge i stueetagen, hvor alle kan samles og hygge - bl.a. over et brætspil. Alle er velkommen i caféen.

Læs mere om vores opholdsrum Se mere om vores café BAR50

Sådan foregår jeres gruppeophold

Her kan du få svar på alt det praktiske, som alligevel har en stor betydning, når man rejser som gruppe. Finder du ikke det, du søger, så skriv til os på gb@cphhostel.dk.


Morgenmad

Morgenmadsbuffeten kan bestilles til alle ugens dage i tidsrummet 07.00 – 10.00 for 95 kr. per person per dag (halv pris for børn under 12 år).

Nyd blandt andet hjemmelavet chia grød med kompot, skyr med friske bær, frugt og grønt, friskbagt brød, ost og pålæg, og meget mere! Inkluderet er også kolde og varme drikke, samt vores bæredygtige tiltag ’Bugs for breakfast’.

Buffeten er inklusiv pladsreservation i vores café og bookes i intervaller af 30 minutters varighed. Vi beder vores gæster om at overholde den bookede tid. Dette gælder også grupper.

Ønsker I at få morgenmaden som take-away, bedes I kontakte os på forhånd.

Frokost

Frokostbuffet kan bestilles mandag-fredag af grupper på minimum 25 betalende personer. Lørdag og søndag kun på forespørgsel.

Skal I på farten hele dagen? Grupper på minimum 20 betalende personer kan bestille en frokostpakke tirsdag-lørdag (1 sandwich, 1 stk. frugt og 1 flaske vand) for 75 kr. pr. person - så er der tid til lidt ekstra sightseeing!

Aftensmad

Aftensmad kan bestilles mandag-fredag til grupper på minimum 25 personer. Lørdag og søndag kun på forespørgsel.

OBS: Grupper skal forudbestille forplejning minimum 14 dage i forvejen på gb@cphhostel.dk

Ankomsttidspunkt

Check ind er fra kl. 14.00 på ankomstdagen.

Når I rejser som gruppe, bedes I altid melde jeres ankomsttidspunkt - på denne måde kan vi sørge for at tage bedst muligt imod jer og sørge for, at der vil være et sted til jeres bagage, hvis I skulle ankomme før check-ind.

Afrejse og bagageopbevaring

Check ud er senest kl. 10.00 på standard værelser og senest kl. 12.00 på standard+ værelser. 

Hvis I først skal rejse fra København senere på dagen, kan der arrangeres bagageopbevaring mod betaling. Grupper kan enten vælge at lave en sen check-ud på et af deres værelser til kl. 12.00 for 200 kr., eller leje et værelse en ekstra nat, sådan at bagagen kan opbevares hele dagen.

Det er desværre ikke muligt for grupper at benytte bagagerummet ved afrejse. Hvis bagageopbevaring ikke er arrangeret inden ankomst, kan dette arrangeres ved henvendelse i receptionen, såfremt det er muligt.

Sengelinned og håndklæder

Sengelinned og et håndklæde er inkluderet til alle gæster og bliver udleveret ved check ind i en bæredygtig mulepose, som du også returnerer i vores deponeringsskabe i lobbyen ved afrejse.

Ekstra linned og håndklæder kan altid lejes i receptionen.

Vi gør opmærksom på, at soveposer ikke må anvendes, og at der ydermere pålægges en afgift på 500 kr. pr. person, hvis sengelinned ikke benyttes på sengene.

Ophold og husregler

Har du booket et gruppeophold, bedes du huske at læse husreglerne her.
Heri står al vigtig information til netop din gruppe.

Instagram takeover

Hos os har I mulighed for at overtage vores Instagram, mens I bor hos os. Det gør I naturligvis i samarbejde med os. Vi aftaler på forhånd, hvad jeres fokus skal være.

Læs mere her

Book her