Firmaovernatning

Når I skal på firmatur, og I ønsker at opleve hovedstaden med dens mange muligheder, attraktioner og seværdigheder, er Danhostel Copenhagen City det oplagte valg til overnatning. Vi ligger helt centralt inde i København lige ved Langebro, så I har tæt og nemt til det hele.

Gruppebooking

Åbent Mandage-fredage kl. 8:00-16:00

Bemærk venligst at alle bookinger, eller ændringer til nuværende bookinger, skal ske via e-mail. Vi modtager ikke bookinger og ændringer over telefon.

Firmaovernatning midt inde i centrum

Fra de øverste etager i bygningen er det muligt at booke værelser med en fantastisk udsigt ud over byen, vand og vidder. Vi har også fem hotellejligheder på 17. etage, som er populære for erhvervsfolk.

DSC02186

Al den service og forplejning I behøver

Ved overnatning for virksomheder tilbyder vi lækre, men prismæssigt overkommelige privatværelser, hvor I kan bo 1-10 personer, og her er naturligvis privat bad. Vores fem hotellejligheder på 17. etage bookes også jævnligt af erhvervsfolk.

I caféen serveres hver dag morgenmadsbuffet, mens frokost og aftensmad kan arrangeres efter aftale.

I kan desuden helt ideelt bruge vores café- og barområde til hyggelige aftener i selskab med kollegerne og også gerne i forbindelse med forud aftalte private events. Receptionen er åben og bemandet hele døgnet, og her er gratis wi-fi.

Send os en gruppeforespørgsel BAR50 - café og bar
Web Foto Privatearrangementer 8

Hold dit næste firmaarrangement hos os

Næste gang jeres virksomhed skal holde møde, firmafest, julefrokost eller anden form for event, har vi vores bar og café BAR50 som rammerne hertil - spørg endelig til mulighederne for firmaarrangement. Eller måske ønsker I blot overnatning i forbindelse med en konference i byen. Her giver Danhostel Copenhagen City de helt perfekte rammer til formålet.

Vi har god erfaring med at arrangere både firma events og firmaovernatning, og vi sørger altid for at tilpasse opholdet så vidt som muligt til jeres ønsker og behov.

Kontakt os på telefon 33 18 83 38 eller via bookingen på gb@cphhostel.dk for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde, samt om muligheden for firmarabat ved overnatning i forbindelse med jeres næste firmatur. Eller forespørg via formularen nedenfor.

Book her