Parkering

Hvis du kommer i bil, har vi følgende anbefalinger til parkering i forbindelse med ophold på Danhostel Copenhagen City.

Bemærk venligst, at vi er beliggende i en miljøzone, som kræver særlige regler for dieseldrevne personbiler.

Muligheder for parkering

Særrabat med APCOA 200 kr. pr. døgn
Parkering i gaderne Brug betalingsapp
I p-anlæg 5 km væk GRATIS
Cykelparkering På gaden (gratis)

Bemærk venligst, at vi er beliggende i en miljøzone, som kræver særlige regler for dieseldrevne personbiler.
Parkering Apcoa

Særrabat for Danhostel Copenhagen Citys gæster

Spar 41% hos APCOA

Vi har indgået en særaftale med APCOA om, at vores gæster kan få en døgnparkering til kun 200 kr. Prisen gælder alle ugens dage og er kun gyldig for personbiler. Parkeringsbilletten er gældende fra købstidspunktet og 24 timer frem.

For at opnå rabatten skal selve parkeringen købes i receptionen på hostellet, inden man kører ind på parkeringspladsen. Bemærk venligst, at det er en udendørs parkeringsplads og ikke et parkeringshus/kælder.

Parkeringstilladelserne samt et kort over parkeringspladsen udstedes i receptionen på hostellet. For at dette kan gøres, skal bilens registreringsnummer oplyses. Venligst hav denne information klar på forhånd, når du henvender dig i receptionen.

Vi understreger, at Danhostel Copenhagen City blot formidler rabatordningen og således ikke står til ansvar for eventuelle yderligere p-afgifter, tyverier, skader eller andet i forbindelse med parkeringen. Overhold venligst de skiltede parkeringsregler fra APCOA.

Parkering Gade

Parkering i de omkringliggende gader

Der er få, offentlige parkeringspladser på opkørslen til hostellet, som ligger parallelt med H.C. Andersens Boulevard (under almindelige offentlige afgifter).

Du kan også parkere i nogle af de omkringliggende små gader, for eksempel i Puggaardsgade, Hambrosgade eller Rysensteensgade.

Danhostel Copenhagen City ligger i den såkaldte grønne parkeringszone i København.

Hvis du har brug for det, hjælper vi meget gerne med råd om parkering, når du ankommer.

Læs mere om parkeringspriser- og zoner her
Parkering Boern

Få GRATIS parkering når du bor hos os

Slip for den dyre p-afgift, når du bor på Danhostel Copenhagen City. Tag bare bilen, når du skal på ferie til København! Vi tilbyder gratis parkering i vores to parkeringsanlæg i Valby og på Frederiksberg, blot 5 kilometer fra hostel.

Så hvis du alligevel ikke skal bruge bilen, mens du bor hos os, anbefaler vi, at du lader bilen stå i et af vores p-anlæg, indtil du skal hjem igen. Så sparer du p-afgiften - og du bliver fri for at lede efter en parkeringsplads i det tætpakkede København.

OBS! Det er vigtigt, at du registrerer din bil i vores reception, inden du kører til parkeringsanlægget, samt at du parkerer præcis efter vores anvisninger.

Anlæggene har nummerpladegenkendelse og løbende kontrol, og hvis du ikke har registreret den hos os inden, eller hvis du holder på en anden p-plads, end dem vi har anvist, får du en p-bøde.

Ønsker du at køre direkte til p-anlægget, inden du checker ind, bedes du kontakte os på mail rec@cphhostel.dk. Vi råder dig i øvrigt til at deaktivere "pay-by-plate" på din telefon, såfremt du har aktiveret dette på f.eks. EasyPark, ApcoaFlow eller anden parkeringsapp, da denne kan registrere din bil og opkræve betaling.

Sådan gør du:

  1. Book et ophold hos os her på vores hjemmeside
  2. Tag bilen lige til døren, smid kufferterne af og check ind i vores reception (OBS! Husk, at det koster at parkere i gaderne omkring hostellet, mens du checker ind, fx via EasyPark)
  3. Registrér din bil ved check-in - spørg i receptionen efter gratis parkering. Vær opmærksom på, at du skal modtage en bekræftelse på sms ved registrering. Dette er vigtigt, såfremt der skulle opstå problemer.
  4. Kør til p-anlægget i Valby eller Frederiksberg og start herefter din ferie
  5. Ved afrejse: Du er velkommen til at lade dine kufferter stå hos os, mens du henter bilen

Vi kan desværre ikke tilbyde el-ladestandere i vores p-anlæg på nuværende tidspunkt. Har du en el- eller hybridbil, er du velkommen til at parkere på vores anlæg, men vi kan desværre ikke tilbyde dig opladning af din bil.

Danhostel Copenhagen City fralægger sig ethvert ansvar såfremt du måtte få en p-bøde grundet manglende eller forkert indtastet registrering, regning via "pay-by-plate" eller generelt ureglementeret parkering.

Gratis parkering i Valby

Vælger du vores gratis parkering i Valby (p-kælder med en maks. højde på 1,9 m.), kan du komme retur til Danhostel Copenhagen City med S-toget fra Valby Station til Hovedbanegården, hvorfra du kan gå til hostellet på 10 minutter. Du kan også vælge at tage bus 10 mod Københavns Rådhusplads fra Vigerslev Allé til Stormgade.

Se priserne på offentlig transport her

Du kan også gå turen tilbage til hostellet. Det tager en time i rask gågang. Vi anbefaler dog at stoppe undervejs, f.eks. kan du shoppe på Fisketorvet eller gå gennem Søndermarken, hvor du kan opleve Mindehøjen og cisternerne.

Du kan også udnytte, at du er i Valby - besøg Spinderiet til shopping og cafébesøg, eller tag i ZOO og den smukke Frederiksberg Have.

Gratis parkering på Frederiksberg

Vores gratis parkering på Frederiksberg, ligger ikke langt fra Frederiksberg Have. Du kommer nemmest tilbage til Danhostel Copenhagen City med bus 31 mod Lergravsparken St. fra Eversvej (Finsensvej) til Glyptoteket. Herfra kan du gå til hostellet på 2 minutter. Du kan også vælge at gå 9 minutter til metroen (Fasanvej St.), hvor du kan tage M2 og cityringen til Hovedbanegården eller Rådhuspladsen. Herfra tager det kun 5-10 minutters gågang til hostellet.

Se priserne på offentlig transport her

Du kan også gå turen tilbage til hostellet. Det tager en time i rask gågang. Vi anbefaler dog at stoppe undervejs, f.eks. kan du shoppe langs Gammel Kongevej eller i Frederiksberg Centret, som flere gange er kåret til det bedste shoppingcenter. Du kan også gå gennem Frederiksberg Have og evt. besøg ZOO i samme ombæring.

Cykler København Nørrebrogade Drlouisesbro Sck

Cykelparkering

Kommer du på cykel til hostellet, beder vi dig parkere på gaden.Det er selvfølgelig gratis.

Det er ikke tilladt at medbringe cykler indenfor på hostel.

Rejser man med en cykel som kan pakkes sammen i en cykelkuffert/taske, må denne gerne medbringes ind på værelset, såfremt det er aftalt med os på forhånd.

Book her