Morgenmad

En dejlig dag begynder med et lækkert morgenmåltid - det gør den også hos os!

Kontinental morgenmadsbuffet:
Ønsker du at nyde vores morgenmadsbuffet, så kan denne bookes alle ugens dage i tidsrummet 07.00–10.00.

Nyd blandt andet hjemmelavet chia grød med kompot, skyr med friske bær, frugt og grønt, friskbagt brød, pålæg, ost, og meget mere! Inkluderet er også kolde og varme drikke, samt vores bæredygtige tiltag ’Bugs for breakfast’.

Buffeten er inklusiv pladsreservation i vores café og bookes i intervaller af 30 minutters varighed. Vi beder vores gæster om at overholde den bookede tid.
Åbent Alle ugens dage
Tidspunkt: kl. 7:00-10:00
Pris pr. voksen 95 kr.
Pris pr. barn (under 12 år) 47,5 kr.
Pris pr. barn (0-3 år) Gratis

Buffeten er inklusiv pladsreservation i vores café og bookes i intervaller af 30 minutters varighed. Vi beder vores gæster om at overholde den bookede tid.
Bugs for breakfast

Tør du spise insekter til morgenmad?

På vores hostel kan du prøve det populære tiltag BUGS FOR BREAKFAST, som en del af vores morgenmadsbuffet med fremtidens bæredygtige fødevare, insekter, som er krydret og tilberedt til en lækker snack.

Vi har haft insekter på menuen siden 2017, og menuen varierer hele året. Der er mange gode grunde til at indføre insekter i hverdagskøkkenet, da de er fyldt med proteiner, fibre, sunde fedtsyrer, og alle de gode mineraler kroppen har brug for.

Vi benytter leverandørerne Kalu A/S og Dininsektbutik.dk, som begge er godkendt af fødevarestyrelsen. Vores morgenmadsbuffet kan bestilles i vores café eller reception, og bliver serveret hver dag.

Så kom og støt en bæredygtig fremtid - hvis du tør!

Læs mere om de spiselige insekter her
Book her