Fællesværelser

Overnatninger i Københavns centrum behøver ikke at sprænge budgettet. At vælge et fællesværelse er ofte mere prisvenligt og ideelt for rejsende på et budget.

Faciliteter

Vores fællesværelser har alt, hvad du behøver for at nyde dit ophold i København. Alle værelser har aflåselige skabe, skrivebord og stol, eget toilet og bad, læselamper, stikkontakter og gratis wi-fi.

Alle værelser har mindst to enkeltsenge, der kan kombineres til en dobbeltseng, samt store komfortable køjesenge til de øvrige gæster.


Hvad finder du på værelset?

Antal senge: 6-10
Wi-fi Gratis
Skabe:
Eget toilet og brus:
Stikkontakter:
Sengelinned og håndklæde:

Linned og håndklæde er altid inkluderet i prisen og bliver udleveret ved ankomst.

Husk selv en hængelås, hvis du ønsker at benytte skabene.

Seng på fællesværelse

Vi tilbyder et udvalg af fællesværelser i forskellige størrelser og typer med plads til mellem 6 og 10 gæster pr. værelse.

Du kan vælge mellem fællesværelser med blandet eller opdelt i køn. Derudover kan du opgradere dit ophold til et Standard+ fællesværelse, hvor du har udsigt over København og sen check-ud.


Pris pr. nat fra

Seng på fællesværelse 150 kr.
Seng på fællesværelse med udsigt 194 kr.
Book et fællesværelse her

Fordele ved Standard+

Bo på en af de øverste etager med god udsigt over København samt sen check-ud kl. 12:00.

Alle vores fællesværelser kan bookes som Standard eller Standard+.

Betingelser for ophold på fællesværelse:

  • Man skal være mindst 18 år for at bo på fællesværelserne.
  • Dyr er ikke tilladt på fællesværelser.
  • Medbragt alkohol er ikke tilladt.
  • Røgfrit hostel - Al rygning skal foregå udenfor bygningen.
  • Husk at respektere de andre gæster på værelset.
  • OBS. Værelses skift kan forekomme
DSC02199

Studierabat og billig morgenmad

I vores bar og café BAR50 holder vi happy Hostel Hour hver dag! Kom og få et godt tilbud på øl, drinks, og mere. Derudover har vi studierabat i BAR50, så du får 10% rabat, når du viser et gyldigt studiekort.

Vil du have morgenmad?

Vi har et stort udvalg af morgenmad på vores morgenmadsbuffet, og prisen er altid fornuftig. Ønsker du ikke at købe din mad, kan du selv handle ind og tilberede den i vores gæstekøkken i underetagen, hvor du i øvrigt også kan vaske dit tøj.

Husk også, at vi har rabataftaler, så du kan få gode priser på flere steder rundt i København, fx billetter til Tivoli, GoBoat, restauranter, m.m.

I receptionen kan du leje en hængelås til dit skab på fællesværelset. Du kan også leje cykler, strygebræt, m.m. 

Morgenmad Faciliteter
Turist Drikker Øl Solskin Nyhavn Sck

Bo centralt i København

På fællesværelserne kan du forvente en afslappet og hyggelig atmosfære. Det kan være en unik og social oplevelse, der skaber mulighed for at udveksle rejseerfaringer, få lokale tips og måske endda danne nye venskaber, når man deler soverum. Det er en økonomisk og sjov måde at opleve rejselivet på, samtidig med at man nyder fællesskabet og kulturen på et hostel.

Vi har mange hyggelige sociale fællesarealer til fri afbenyttelse, når du bor her som gæst. Foruden den store hyggelige lobby er der fælleskøkken og spilleområde i underetagen samt bar og café i stueetagen, med masser af brætspil og tv.

Med et ophold hos Danhostel Copenhagen City har du centrum og Københavns største og bedste attraktioner lige uden for døren. Bo tæt på havnebadene, Tivoli, Københavns Hovedbanegård, Kongens Nytorv, Nyhavn, Rådhuspladsen, Strøget og Københavns natteliv, som alle ligger kun få minutters gang eller cykeltur herfra.

Er du mere til kultur, kan du langs kanalen finde blandt andet både Den Sorte Diamant, BLOX, Broens Gadekøkken, Operahuset og Den Lille Havfrue. Der er masser af aktiviteter!

Find inspiration her

Ferielejligheder

Søger du lidt ekstra luksus, anbefaler vi vores ferielejligheder på 17. etage. Disse lejligheder byder på et fuldt integreret køkken, komfortable sofaområder med fladskærms-tv, gratis wi-fi og rummelige badeværelser.

Læs mere her
Book her