Private værelser

Vores private værelser er en ideel løsning for dem, der søger både komfort og overkommelige priser. Hos Danhostel Copenhagen City har vi store, rummelige, private værelser, der alle byder på høj kvalitet og komfort. Der er værelser med plads til både den enkeltrejsende og helt op til 10 rejsende i samme værelse.

Faciliteter

Vores private værelser har alt, hvad du behøver for at nyde dit ophold i København. Alle værelser har eget toilet og bad, bord og stol, læselamper, stikkontakter og gratis wi-fi - foruden naturligvis vinduer med udsigt til København.

Alle værelser har mindst to enkeltsenge, der kan kombineres til en dobbeltseng, samt store komfortable køjesenge til de øvrige gæster. Vores private værelser er store og rummelige med plads til 1-10 personer.


Hvad finder du på værelset?

Antal senge: Op til 10
Wi-fi Gratis
Skabe: kun visse værelser
Eget toilet og brus:
Stikkontakter:
Sengelinned og håndklæde:

Linned og håndklæde er altid inkluderet i prisen og bliver udleveret ved ankomst.

Standard private værelser

Alle vores private værelser er indrettet på samme måde, men varierer i størrelse. Værelserne er fra 22-39 kvm store, så man kan roligt sige, at der er god plads. Værelserne kan rumme fra 1-10 personer.


Pris pr. nat fra

Standard enkeltværelse 441 kr.
Standard dobbeltværelse 450 kr.
Standard tripleværelse 657 kr.
Standard familieværelse 793 kr.
Standard 5-personersværelse 970 kr.
Standard 6-personersværelse 1.058 kr.
Standard 8-personersværelse 1.543 kr.
Standard 10-personersværelse 2.052 kr.
Book et privat værelse her

Standard+ værelser

Opgradér til fed udsigt og sen check-ud!

Bo på en af de øverste etager, så er du garanteret en kanon god udsigt over København fra dit værelse samt sen check-ud kl. 12:00.


Pris pr. nat fra

Standard+ enkeltværelse 573 kr.
Standard+ dobbeltværelse 573 kr.
Standard+ tripleværelse 789 kr.
Standard+ familieværelse 926 kr.
Standard+ 5-personersværelse 1.102 kr.
Standard+ 6-personersværelse 1.278 kr.
Standard+ 8-personersværelse 1.675 kr.
Book et privat værelse her
DSC02199

Familievenligt hostel med god morgenmad

Vores faciliteter omfatter værelser og ferielejligheder, der imødekommer både store og små familier. I vores underetage finder I et dedikeret børne- og spilleområde samt en plads til hygge med brætspil i caféen.

Afhængig af årstiden sørger vi desuden for varierede og børnevenlige aktiviteter for at gøre jeres ophold endnu mere mindeværdigt.

Vil I have morgenmad?

Vi har et stort udvalg af morgenmad på vores morgenmadsbuffet, og prisen er altid fornuftig. Ønsker du ikke at købe din mad, kan I selv handle ind og tilberede den i vores gæstekøkken i underetagen.

Morgenmad Faciliteter

Ferielejligheder

Søger du lidt ekstra luksus, anbefaler vi vores ferielejligheder på 17. etage. Disse lejligheder byder på et fuldt integreret køkken, komfortable sofaområder med fladskærms-tv, gratis wi-fi og rummelige badeværelser.

Læs mere her
Book her