Kulturhavn Festival

Dyk ned i Københavns blå rum under Kulturhavn Festivalen!

En årlig begivenhed fyldt med kunst, kultur og bevægelse, der spreder sig langs havnefronten. Oplev en sprudlende energi, udforsk nye områder og deltag i en lang række spændende aktiviteter.
Dato: August
Pris fra Gratis
Lokation København

Se aktuelle datoer og program på Kulturhavn Festivals hjemmeside

Foto Kulturhavn Festival (5)

Udforsk de blågrønne oaser

Kulturhavn Festivalen er en festlig begivenhed, der bringer kunst, kultur og bevægelse til livs langs Københavns Havn. Nysgerrigt udforsker vi de blågrønne oaser i byen og inviterer publikum på eventyr gennem nye havnekvarterer.

Festivalen tilbyder en bred vifte af oplevelser, der spænder lige så vidt som havnens strækning, og det bedste af det hele er, at det altid er gratis at deltage.

Under Kulturhavn Festivalen forvandles havneområderne til livlige scener, hvor lokale kunstnere, musikere, dansere, teatergrupper og kreative iværksættere udfolder deres talenter og præsenterer deres værker.

Der er alt fra koncerter og performances til kunstudstillinger, workshops og interaktive installationer, der inviterer besøgende til at være en del af kunsten og kulturen. Kulturhavn er en invitation til nærvær, fællesskab og eventyr i de blå byrum, og det giver dig en unik mulighed for at se havnen med nye øjne.

Den sidste weekend i august kan du fordybe dig i et væld af aktiviteter og kulturoplevelser, der alle har havnen eller vandet som omdrejningspunkt. Havnen rummer en vigtig del af Københavns historie og siden opførelsen af det første havnebad på Islands Brygge i 2002 er forbindelsen mellem byliv og havn blevet stadigt stærkere. 

På Kulturhavn Festivalen kan du både udforske havnens fortid og dens aktuelle rolle i Københavns nye havnekvarterer med blåt, rekreative områder med masser af aktiviteter og åndehuller. 

 

Foto: Kulturhavn Festival

Book her