Original Fire koncert

I forbindelse med festivalen Copenhell, gentager vi sidste års succes og tilbyder gratis opvarmning i vores bar tirsdag d. 18 juni kl. 20.00! 🎤🎵🍺
Etableret ud fra et rendyrket og livslangt forhold til heavy metal, er Original Fire lyden af spilleglæde. Med inspiration fra en bred vifte af både koryfæer som Judas Priest, Pantera, The Cult og Anthrax tilsat mere nutidige elementer fra både svensk melodisk metal, fransk brutalitet og amerikansk groove, er Original Fires sound både velkendt og overraskende unik.
Umiskendelige Anders Jacobsens stærke vokal er helt sin egen og spænder over et imponerende register, der skaber Original Fires iørefaldende hooks og melodier. Nikolaj Christensen varetager både de insisterende rytmiske guitarriffs og de skamløse soloer, som både er over the top og lige tilpas. Rytmesektionen, bestående af Pitter Bacher på tonstung bas og Kasper Beck Steensen på slå-søm-i-trommebeats og vanvittige fills driver numrene og groovet fremad.
Original Fire har udgivet EP'en, Drones of Prey, med 3 originale og catchy metal-tunes samt en stor håndfuld Isolation Sessions-optagelser, som er tilgængelige på alle gængse streamingtjenester. Bandet er nu i startblokken, parat til at indtage de danske scener og vise hvor metalskabet skal stå.
Der er kolde øl og snacks på menuen. Ses vi?! 🍻🥁🎵

 

Praktisk info

Dato 18. juni 2024
Pris fra Gratis

Tilmeld dig

Book her