Vinterjazz | Dam/Krog/Riskær/Vindvad & Cecilie Strange

torsdag 24. feb 2022
kl. 17:00

Vinterjazz 2022! 
Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som har eksisteret siden 2001 og foregår hvert år i februar. Når vinterjazz ruller hen over byen, er København som forvandlet og BAR50 er som altid en del af denne forrygende festival.

Oplev en hyggelig eftermiddags jazz kl.17.00 hvor Dam/Krog/Riskær/Vindvad ft. Cecilie Strange sætter gang i caféen!
Koncerten koster 100 kr. per person, inklusiv et valgfrit glas øl, vin eller bobler.
Da vi har begrænset antal pladser, er det nødvendigt at booke plads på forhånd. Skriv derfor en mail til boa@cphhostel.dk med dit navn og antal personer som ønsker at deltage.

Book din plads her
Dam/Krog/Riskær/Vindvad er en jazz kvartet med et legesygt, ærligt og råt udtryk. Musikken trækker på såvel det traditionelle samt de moderne strømninger i jazzen. En straight og rå approach. Repertoiret er klassisk bop, med en blues’et kant og grooves. Denne torsdag forener de sig med den fantastiske saxofonist Cecilie Strange!
Cecilie Strange er uddannet Cand. Musicae fra musikkonservatoriet i Odense med hovedfagene rytmisk saxofon og komposition i 2012. Siden da har hun udgivet tre albums i eget navn – derudover medvirkende på adskillige andre albums. Hendes netop udkomne album BLIKAN og BLUE er mere rendyrket nordisk jazz med et folk touch.

Dagens line up:
Philip Sune Dam: Guitar
Morten Krog: Trommer
Eskil Riskær: Piano
Søren Vindvad: Bass
Cecilie Strange: Saxofon

event