Spisesteder og barliv

Uden mad og drikke, duer helten ikke! Der er et hav af spisesteder i København, og derfor kan det være svært at vælge, hvor man skal starte. Vi har derfor samlet et udpluk af spisesteder og barer, som vi vil anbefale ud fra popularitet og forskellige prisklasser.

Streetfood

København byder på en uovertruffen oplevelse af street food og kulinariske eventyr. Både Broens Gadekøkken og Reffen Copenhagen Street Food er to unikke og populære maddestinationer som er skal opleves i København.
Læs mere

Barliv

København har et dynamisk natteliv og spændende barliv, der tiltrækker både lokale og besøgende. Med et væld af barer, klubber og værtshuse er der noget for enhver smag. I byens centrum og områder som Kødbyen og Nørrebro finder man trendy barer og klubber med forskellige musikgenrer. For en mere afslappet aften er der hyggelige værtshuse og pubber rundt om i byen. Havnefronten er perfekt til drinks med udsigt på varme sommeraftener. Uanset om du foretrækker sofistikerede cocktailbarer, trendy natklubber eller hyggelige værtshuse, har København et livligt og varieret natteliv med uforglemmelige oplevelser. Lidt uden for byen, på Reffen ved Refshaleøen er der også mange muligheder for hippe barer og restauranter. Her er en guide til barer og diskoteker i København, der byder på en bred vifte af stemninger og oplevelser:
Læs mere

Spisesteder

Alt efter hvilken bydel, du befinder dig i, varierer priserne, udvalget og kvaliteten af gastronomien. Én ting er dog sikkert – i København finder du noget for enhver smag. Fra afslappede burgerbarer og smukke sushisteder til Michelin-restauranter og specialiserede nichecaféer, byen er hjemsted for en kulinarisk mangfoldighed. Det københavnske caféliv summer altid af aktivitet, hvor både studerende, familier og par nyder selskab og lækker mad. Udover det store udvalg af restauranter og caféer må du ikke gå glip af Københavns streetfood-kultur, som de seneste år er blevet ekstremt populær.
Læs mere
Book her