Havnebade og strand

Som kystby, samt en by med mange kanaler, byder København både på skønne strande og havnebade, og der er dermed rig mulighed for at få en dukkert eller nyde solen på stranden i København.

Herunder findes en liste over de mest børnevenlige strande og havnebade i København.

Grønne områder

Solbadning

Badevenlige

Vandaktiviteter

Amager Strandpark

Københavns største strand er Amager Strandpark.
Med over fem kilometer hvid sandstrand og klart blåt vand tilbyder strandparken en idyllisk oase for både lokale og turister. Parken er ideel til afslapning, svømning og solbadning om sommeren samt til gåture langs strandpromenaden året rundt. Der er også faciliteter til wind- og kitesurfing og strandvolleyball, hvilket gør strandparken til et populært udflugtsmål for vandsportsentusiaster. Med sit fantastiske udsyn over Øresundsbroen og Øresund er Amager Strandpark et fantastisk sted at tilbringe en dag med familie og venner.

I Strandparken, som er meget børnevenlig, er der salg af mad, is, og drikkevarer samt toiletter og livreddere i højsæsonen. Strandparken ligger kun 20 min. Fra hostel på cykel og ellers går metroen direkte ud til Amager Strand st.

Foto: Daniel Rasmussen


Afstand: 6 km
Cykel: Ca. 20 min
Læs mere

Islands Brygge Havnebad

Lige over for Danhostel Copenhagen City findes Islands Brygge, som har Københavns største havnebad. Beliggende ved havnefronten på Islands Brygge, tilbyder dette havnebad en unik og forfriskende måde at nyde vandet på. Her kan man ligge og sole sig på store græsanlæg og tage en dukkert i et af de 5 bassiner som anlægget består af. her er både lave bassiner til børn, et bassin, man kan svømme i samt et dybere bassin, som bruges til udspring fra udspringstårnet, som har udspring fra både en, tre og fem meter.
Vandet i havnebadet er rent og friskt, og omgivelserne byder på fantastisk udsigt over havnen og byen. Der er også solbadningsområder, hvor besøgende kan slappe af og nyde solen efter en svømmetur. Islands Brygge Havnebad er åbent for offentligheden fra forår til efterår og tilbyder en sjov og afslappende oplevelse for alle aldre.

I højsæsonen er der livreddere ved Havnebadet, og der er toiletter på området. Islands Brygge byder desuden på masser af is, drikkevarer, sandwich, mm. Og så har man selvfølgelig Københavns flotteste udsigt – lige over på Danhostel Copenhagen City.

Foto: Astrid Maria Rasmussen


Afstand: 550 m.
Gå: Ca. 7 min.
Læs mere

Havnebadet Fisketorvet

Havnebadet Fisketorvet er en populær og moderne badeanstalt beliggende ved kajkanten tæt på Fisketorvet Shopping Center i København. Dette havnebad tilbyder en unik mulighed for at nyde en forfriskende dukkert midt i byen med en fantastisk udsigt over Københavns havn.

Havnebadet Fisketorvet er designet med fokus på bæredygtighed og tilgængelighed og byder besøgende velkommen til at svømme og slappe af i det rene og klare havvand. Med sit moderne arkitektoniske design og faciliteter som omklædningsrum, sauna og café skaber havnebadet en behagelig atmosfære for alle, der ønsker at nyde vandet og solen i byen.

Havnebadet Fisketorvet er et populært mødested for både lokale og turister, der søger en forfriskende oplevelse og et sted at slappe af ved vandet i hjertet af København.

Foto: Astrid Maria Rasmussen


Afstand: 1,2 km.
Cykel: Ca. 6 min.
Gå: Ca. 20 min.
Læs mere

Kalvebod Bølge

Overfor Islands Brygge ligger Kalvebod Brygge og Kalvebod Bølge som er en bølgeformet promenade, der strækker sig ud i havnen i flere niveauer. Det unikke område ved havnefronten i København tiltrækker både lokale og besøgende med sin spektakulære arkitektur og vandaktiviteter. Bølgeanlægget er en anderledes og spændende måde at opleve vandet på og er designet til at skabe bølger, som er ideelle til surfing, windsurfing, kajakroning og paddleboarding.

Udover vandsportsaktiviteter tilbyder Kalvebod Bølge også fantastisk udsigt over havnen og byen samt muligheder for at slappe af ved vandkanten eller nyde en picnic på de grønne områder. Med sin moderne og dynamiske atmosfære er Kalvebod Bølge et populært mødested for både motion, afslapning og sociale aktiviteter ved vandet.

Foto: JDS Architects


Afstand: 350 m.
Gå: Ca. 5 min.
Læs mere
Book her