Tilbud

Weekend i september

Ekstra overnatning, gratis parkering og Tivolibilletter

Book min. 4 personer fredag-søndag i september og få en gratis overnatning til mandag, gratis parkering samt to entrébilletter til Tivoli.

Book her

Billig studiebolig

Priser fra 3.500 kr. pr. person

Book et studieværelse hos os - midt i Køebnhavns centrum og med faciliteter så gratis wi-fi, ugentlig rengøring, adgang til gæstekøkken og vaskerum, m.m.

 

Book her

Børnenes efterårsferie

GRATIS glæder for børnene

Book et familieophold i efterårsferien og lad børnene nyde gratis morgenmad, tag på en spændende skattejagt på hostel og få en gratis overraskelse ved check-in.

Book her

Få GRATIS parkering

Slip for den dyre p-afgift, når du bor hos os

Vi tilbyder gratis parkering i vores to parkeringsanlæg i Valby og på Frederiksberg. Så hvis du alligevel ikke skal bruge bilen, mens du bor hos os, anbefaler vi, at du lader bilen stå i et af vores p-anlæg, indtil du skal hjem igen. 

Book her

Tag din hund med

Vi har både hundekurv og vandskål

Du er mere end velkommen til at tage din hund med, når du overnatter hos os.

Det koster kr. 150,- ekstra pr. ophold (pr. hund).

Book her

Tilbud på ophold og overnatning i København

Har I planlagt en tur til København, hvor I både ønske at bo lækkert og centralt  og samtidig gerne vil have mulighed for at at besøge seværdigheder, spise god mad og måske gå til koncerter, uden at hele feriebudgettet er brugt.  Så er Danhostel Copenhagen City det rette valg.

Hos Danhostel Copenhagen City har vi løbende gode tilbud på ophold og overnatning i København. Tilbuddene varierer efter sæson, og kan være rabat på selve overnatningen, ekstra overnatning med i prisen eller f.eks. gratis parkering.

Med et ophold hos Danhostel Copenhagen City får du billig overnatning i København - helt centralt. Og med vores skiftende tilbud får du altid lidt ekstra, når du booker et ophold eller en overnatning hos os.

Du finder de aktuelle tilbud på ophold hos Danhostel Copenhagen City her på siden.

 

Danhostel fordelskort

Ud over de tilbud på overnatning i København der skifter efter sæson, kan du altid få et Danhostel tilbud med vores Danhostel fordelskort.

Fordelskortet er gratis og du optjener point på dine overnatninger hos Danhostel rundt i hele landet. De point du optjener svarer til 10% af prisen på din overnatning. Næste gang du skal booke en overnatning, kan du bruge dine bonuspoint til at betale for dit ophold eller eventuelle tillægsydelser. 

Du kan læse mere om, hvordan du bruger fordelskortet til at få tilbud på din overnatning her.

Fordelskortet kan ikke benyttes sammen med andre tilbud på ophold.

Top