Sommertilbud

Overnat hos os i sommerferien og bo i hjertet af København - tæt på den magiske sommerstemning og byen der emmer af liv og oplevelser for hele familien eller gruppen af gode venner, der er på tur til hovedstaden.

Book et sommerophold hos os og spar 20% ved bookingen af min. 3 nætter i perioden 3. juni til 26. august.
Vi giver jer også 20% rabat på næsten ALT i baren under hele jeres ophold.

Inkluderet i prisen:

  • 20% rabat i BAR50*
  • Fri afbestilling senest dagen før ankomst kl. 18.00 dagen
  • Rabat på tilkøb af billetter til Tivoli 
  • Rabat på sejlture med GoBoat (du modtager rabatten i vores digitale gæstebog)
  • Gratis parkering i vores p-anlæg i Valby og på Frederiksberg eller rabat på parkeringsplads ved siden af hostel (kan købes i reception ved ankomst). 
  • Sengelinned og håndklæder


Ønsker du at nyde vores morgenmadsbuffet, så kan denne bookes alle ugens dage i tidsrummet 7 – 10. Buffeten er inklusiv pladsreservation i vores café og bookes i intervaller af en 30 min. varighed.

Tilbuddet gælder kun familieværelser, 5-, 6-, 8- og 10-personersværelser i perioden 3. juni 2024 - 26. august 2024. Vi tager forbehold for udsolgte værelser. Tilbuddet kan kun bookes via vores hjemmeside og kan ikke kombineres med andre rabatter eller loyalitetskort. Gælder ikke til bookinger på mere end 10 personer.

*Gælder ikke på morgenmad, Hostel Hours eller andre nedsatte varer.

Detaljer

Periode 3. juni - 15. september 2024
Billigste pris 2.536 kr.

Bestil - eller se flere priser

Priserne er vejledende og varierer efter dato og rumtype. Tilbuddet kan kun bookes via vores hjemmeside og kan ikke kombineres med andre rabatter eller loyalitetskort. Gælder ikke bookinger for flere end 10 personer. Vi tager forbehold for udsolgte datoer og rumtyper.

Book her