Tilbud

Sommerferie i Danmark?

Book 5 nætter og SPAR 30%

Holder I sommerferie i Danmark i år? København byder på en masse aktiviteter for både børn og voksne. Vi har lavet et sommertilbud til jer, så I kan nå det hele! 

Book her

SOMMERTILBUD

Book min. 3 nætter og spar 20% på overnatningen og på næsten ALT i baren!

Besøg blomstrende Tivoli eller Københavns Zoo, nyd en gammeldags isvaffel i Nyhavn og læg vejen forbi Broens Gadekøkken, hvor I finder en oase af street food-køkkener og barer. Slut dagen af med en aftendukkert blot to minutter fra vores hostel.

 

Book her

Ladies’ night out

Priser fra 620 kr. per person

Book vores venindepakke der bl.a. inkluderer overnatning og 'All inclusive' buffet på Restaurant Flammen med fri vin ad libitum.

Book her

Den ultimative herretur til København

Priser fra 620 kr. per person

Vores herrepakke indeholder bl.a. overnatning og 'All inclusive' buffet på Restaurant Flammen med fri øl og vin ad libitum.

Book her

NYHED | ÅBNINGSTILBUD

Book et ophold i en af vores penthouselejligheder og få en flaske bobler med i prisen.

Som noget helt nyt kan I nu booke et ophold i en af vores fantastiske penthouselejligheder med den smukkeste udsigt over København. Nyd udsigten fra 17. etage og en flaske kolde bobler i hjertet af København. 

 

Book her

Gavekort

Spred glæde med et gavekort

Glæd dine nærmeste med et gavekort til Danhostel Copenhagen City. Gavekortet kan bruges til overnatning, pakketilbud samt tilkøb tilknyttet dit ophold.

Book her

Tag din hund med

Vi har både hundekurv og vandskål

Du er mere end velkommen til at tage din hund med, når du overnatter hos os.

Det koster kr. 150,- ekstra pr. ophold (pr. hund).

Book her

Få GRATIS parkering

Slip for den dyre p-afgift, når du bor hos os

Vi tilbyder gratis parkering i vores to parkeringsanlæg i Valby og på Frederiksberg. Så hvis du alligevel ikke skal bruge bilen, mens du bor hos os, anbefaler vi, at du lader bilen stå i et af vores p-anlæg, indtil du skal hjem igen. 

Book her

Tilbud på ophold og overnatning i København

Har I planlagt en tur til København, hvor I både ønske at bo lækkert og centralt  og samtidig gerne vil have mulighed for at at besøge seværdigheder, spise god mad og måske gå til koncerter, uden at hele feriebudgettet er brugt.  Så er Danhostel Copenhagen City det rette valg.

Hos Danhostel Copenhagen City har vi løbende gode tilbud på ophold og overnatning i København. Tilbuddene varierer efter sæson, og kan være rabat på selve overnatningen, ekstra overnatning med i prisen eller f.eks. gratis parkering.

Med et ophold hos Danhostel Copenhagen City får du billig overnatning i København - helt centralt. Og med vores skiftende tilbud får du altid lidt ekstra, når du booker et ophold eller en overnatning hos os.

Du finder de aktuelle tilbud på ophold hos Danhostel Copenhagen City her på siden.

 

Danhostel fordelskort

Ud over de tilbud på overnatning i København der skifter efter sæson, kan du altid få et Danhostel tilbud med vores Danhostel fordelskort.

Fordelskortet er gratis og du optjener point på dine overnatninger hos Danhostel rundt i hele landet. De point du optjener svarer til 10% af prisen på din overnatning. Næste gang du skal booke en overnatning, kan du bruge dine bonuspoint til at betale for dit ophold eller eventuelle tillægsydelser. 

Du kan læse mere om, hvordan du bruger fordelskortet til at få tilbud på din overnatning her.

Fordelskortet kan ikke benyttes sammen med andre tilbud på ophold.