Copenhill

På toppen af forbrændingsanlægget på Amager finder du CopenHill. En kort tur fra Københavns centrum kan du både stå på ski, snowboarde, kælke, løbe, hike og klatre.

Dette unikke rekreative område kombinerer sport, natur og bæredygtighed på en spektakulær måde.
Åbent: Hele året
Åbningstider: Se hjemmeside
Afstand: 4,3 km
1 times gang
15 minutter på cykel
Copenhill 3 (Daniel Rasmussen)

En skibakke med udsigt

Gør dig klar til at erobre Københavns vestforbrænding, CopenHill. CopenHill er verdens første skibakke bygget oven på et affaldsforbrændingsanlæg, og den imponerende arkitektur er kun begyndelsen på eventyret.

Tag den udfordrende stigning til toppen af bakken og beløn dig selv med en enestående udsigt over København. Du kan enten leje eller medbringe dit eget udstyr. Uanset om du er til skiløb, snowboarding eller blot at nyde en kaffe med panoramaudsigt, har CopenHill noget for alle.

Udover skiløb og snowboarding byder CopenHill også på en række andre spændende aktiviteter og leg. Udforsk den verdens højeste klatrevæg på 85 meter, der snor sig rundt om kanten af bygningen, test dine evner på mountainbike-stierne. Vil du hike eller løbe, er der forskellige stisystemer og trapper, men du kan også bare nyde en afslappet gåtur og tage billeder af Københavns skyline fra et helt unikt perspektiv.

 Uanset om du er til skiløb, snowboarding eller blot at nyde en kaffe med panoramaudsigt, har CopenHill noget for alle, og hvis sulten melder sig, kan du stikke hovedet forbi deres café. Så tag familien med, tag vennerne med, og oplev det ultimative eventyr midt i København på CopenHill.

 

Foto: Daniel Rasmussen

Book her