Aktiv ferie

Er du den type rejsende, der ønsker en aktiv ferie, eller trænger I til at røre jer undervejs i ferien, så er her vores anbefaling til rørige og aktive udflugtsmål, der både skaber velvære og sjov for hele familien.

Bowling

Mangler du inspiration til en familieaktivitet eller en sjov aften med venner, så er bowling et godt bud. Om du er erfaren eller ej, kan en omgang bowling helt sikkert give et godt grin og få pulsen op. Her får du to forslag til bowlingsteder tæt på Danhostel City.
Læs mere

Copenhill

På toppen af forbrændingsanlægget på Amager finder du CopenHill. En kort tur fra Københavns centrum kan du både stå på ski, snowboarde, kælke, løbe, hike og klatre. Dette unikke rekreative område kombinerer sport, natur og bæredygtighed på en spektakulær måde.
Læs mere

Cykelture

København er kendt for sine mange cyklister. Københavnerne elsker at cykle, så besøger du byen vil du helt sikkert se mennesker i alle aldre komme vidt omkring på de to hjul. Cykling er nemlig en genial måde at opleve København på. Med de mange cykelstier kan du hurtigt komme fra A til B og samtidig nyde de mange unikke områder København byder på. Nedenfor kan du få inspiration til forskellige cykelruter i København:
Læs mere

Kajak

København kendetegnes ved byens havneområder. Her bliver både sejlet, svømmet og badet. Ønsker du at opleve byen samtidig med at være aktiv, så er kajak eller SUP måske noget for dig. Her kan du nyde solskinnet på dansk havvand og slippe for trafik og tumult. Vær opmærksom på, at udlejning af kajak og SUP kræver svømmefærdigheder.
Læs mere

Klatrevæg/x-jump/legeland

Mangler du inspiration til aktiviteter for der byder på sjov og lej samtidig med at man får bevæget sig? Her har vi samlet nogle forslag til aktiviteter for både børn og voksne og af forskellig sværhedsgrad:
Læs mere

Løberuter

Besøger du København vil du med stor sikkerhed møde op til flere løbere på din vej. Selvom der er gang i byens gader, er det nemlig trygt og nemt at begive sig ud på en løbetur i København. København er også kendt for deres årlige Copenhagen Marathon og halvmaratonen CPH Half, hvor der er mulighed for at løbe i de københavnske gader. En begivenhed der bringer løbere fra nær og fjern til en stor løbefest. Som turist er den en fantastisk måde at opleve byen på, og gør det nemt se de mange flotte og unikke områder, som København har at byde på.
Læs mere

Svømmehaller

Vil du svømme baner i bassinet, hoppe fra vipper eller slappe af i et varmt bassin? Om det er alene eller med familien, så byder København på flere fantastiske svømmehaller. Her kan du finde forslag til svømmehaller du kan besøge, når du er i København.
Læs mere
Book her